Мюлі - модний хіт теплого сезону

Якщо хочете порадувати себе цього літа чимось незвичайним, придивіться до мюлі - взуття це славиться зручною посадкою і широким розмаїттям моделей. Головними ознаками є п'ята без задника, відсутність ремінців і завязочок, широка і міцна союзка, за рахунок якої вони і тримаються на стопі.

Дизайнерам полюбилася модель за різноманітність форм, висотою посадки і декору: можете підібрати шикарний зразок для буденних днів і урочистих заходів, для прогулянок з друзями і походів на шопінг.

Тренди 2019: головні особливості дизайнерських пропозицій

Фантазіям знаменитих дизайнерів немає меж. З минулого століття по сьогоднішній день мюлі перетворюються, видозмінюються їх форма, висота підйому, вид декору. Навіть найдосвідченіші модниці зможуть відшукати пару до душі. А вибрати є з чого, для прикладу, по посиланню женские кожаные туфли Fidelitti чудові стильні моделі пропонує онлайн-бутик fidelitti.com, до речі, саме зараз там досить суттєві знижки!

Останні зразки нового року мають такі відмінні риси:

- Носок. У моду крім округлих обрисів повернулися гостроносі моделі. Завжди вважалося, що гострі носки підходять виключно дівчатам з маленькою і акуратною стопою менше 39 розміру. Але це не так, творці вміло довели, що пропозиції з загостреним передом відносяться до нестаріючої класики. Вони вдало доповнюють вечірнє вбрання і ділові костюми, роблячи вигляд витонченим.

- Плоска підошва. Оскільки в цьому році акцент поставлений на природність, то низька посадка є відмінним варіантом для повсякденного життя. Такі пари не натирають ноги і не створюють великого навантаження на хребет. Відсутність каблучка робить туфлі-мюлі схожими на тапочки, але тільки уявіть, наскільки в них зручно! Це улюблений вибір любительок тривалих піших прогулянок і активних особистостей, віддають перевагу спортивному стилю одягу;

- Каблук. Тут різноманітність дійсно багатогранна. Творці не обмежилися одними шпильками, вони включили в колекції і товсті квадратні колодки, і акуратні коротенькі “крихітки”, і фігурні конструкції хитромудрих форм.

- Матеріал. Класичним виконанням вважається шкіра, якісний шкірзам, замш. Однак дизайнери-фантазери не зупинилися на досягнутому, вони внесли свої корективи на тему бачення звичних рішень. В даний час не рідкість туфельки-мюлі з атласною поверхнею і верхом з блискучих клейончатих матеріалів.

З чим носити: варіанти образів на всі випадки життя

Погодьтеся, вміння скласти з наявних речей стильний і гармонійний лук - це справжнє мистецтво. Туфлі-мюлі складуть вигідну компанію багатьом трендовим моделям. Яким саме? Розглянемо далі.

З кюлотами. Це супермодне вбрання не перший сезон знаходиться на піку своєї популярності. Однак тут важливо дотримати баланс пропорцій: якщо тапки прикривають більшу частину ступні - вибирайте брюки з відкритою щиколоткою. Такий комплект виглядає сучасно, крім цього візуально додає росту власниці.

З джинсами. Тут працює те же правило, що і в попередньому пункті: підбирати слід максимально «розслаблені» і несуворі штани. В цьому випадку підійдуть джинси-кльош, варіанти із завищеною талією.
Наблизити лук до напрямку casual допоможуть сорочки вільного крою, блейзери, немов зняті з чоловічого плеча, тренч разом з масивної біжутерією.

З спідницею. Якщо начальство на вашій роботі лояльно ставиться до модних експериментів - не втрачайте можливості сформувати ефектний і неймовірно зручний робочий лук зі спідницею-плісе трохи нижче коліна і мюлямі без каблука. Доповнить образ блуза-оверсайз. З акуратними спідничками стежте за пропорціями, легко перемудрувати і зробити з фігури «грушу». В кінці робочого дня просто змініть взуття на варіант з каблучком або танкеткою. Для прогулянок одягатиметеся в спідницю-міді і босоніжки з фантазійним каблуком - ви точно не залишитеся без уваги!

З брючним костюмом. Для майбутньої бізнес-зустрічі це не найкраще рішення, однак для побачення з коханою людиною - саме те. Ефектно, трішки строго, з загадкою. Як ви знаєте, дівчина в закритому одязі - більш бажана, ніж у відверто-розкутому, виставляючи напоказ всі наявні принади. Нехай половинка спробує розгадати задум наряду!