Основні ознаки якісної жіночої шкіряної сумки

Стильна сумка - це не лише модний аксесуар, без якого будь-який наряд виглядає незавершеним. Це практична і просто незамінна річ для будь-якої ситуації. Якісна сумка з натуральної шкіри виглядає дорого, а це в свою чергу підвищує статус її власниці в очах оточуючих. А як же правильно вибрати такий аксесуар?

Переваги сумки з натуральної шкіри

Будь-яка сумка з якісної натуральної шкіри має перед моделлю зі шкірозамінника дві незаперечні переваги: ​​довговічність і більш привабливий зовнішній вигляд. Звичайно, такі вироби коштують дорожче, тому багато модниць воліють аналоги зі штучних матеріалів. Однак найчастіше така економія невиправдана, адже незабаром після того, як шкірзам потреться і стане непривабливим, доведеться купити нову сумку.

А ось натуральна модель не втратить свій первісний вигляд через кілька років після покупки навіть за умови активного використання. Це у повній мірі стосується шкіряних сумок бренду Sirena - результату успішної співпраці кращих українських і італійських майстрів, з яким ви зможете ознайомитись тут каталог кожаных сумок женских. Дизайнерські сумки Sirena Studio - це втілення ідеї жіночності, вишуканого стилю, оригінальності, у поєднання з бездоганною якістю і функціональністю. Це доступна розкіш, гідна кожної поважаючої себе жінки! 

Рекомендації щодо вибору сумки з натуральної шкіри

- Уточніть, зі шкіри якої тварини зроблена сумка. Найбільш якісною і зносостійкої вважається теляча і бичача шкіра, потім - оленяча і овеча. Дуже популярні і сумки, виконані зі свинячої шкіри, однак варто відзначити, що вони менш довговічні, тому коштують, як правило, дешевше.

- Огляньте підкладкову тканину. Вона повинна бути хорошої якості, мати акуратні рівні шви, ніяких ниток, що стирчать. Замочки і заклепки повинні застібатися і відкриватися без зусиль.

- Перевірте товщину шкіри по всій поверхні виробу. В ідеалі вона повинна бути не менше 4 мм і однаковою по всій поверхні. Чим тонший шар, тим менше термін служби сумки. Нерідко для того, щоб покупець міг ознайомитися з якістю матеріалу, сумлінні виробники прикріплюють до моделі шматочок шкіри, з якої вона зроблена.

- Візьміть виріб в долоні. Натуральна шкіра при дотику швидко стане теплою, залишаючись при цьому сухою. Шкірозаміннику, щоб нагрітися, буде потрібно набагато більше часу, він має низьку теплопровідність, ваші пальці при цьому злегка спітніють.

- Натисніть на виріб, стисніть пальцями, потеребіть, спробуйте зігнути. Якщо виріб з якісної натуральної шкіри, в момент згину або натискання на матеріалі з’являться дрібні зморшки, які при випрямленні швидко зникнуть, а сам виріб швидко прийде в початковий стан.

- Неважливо, зроблена ваша сумка зі шкіри або зі шкірозамінника - хороша, якісна сумка ніколи не повинна видавати неприємний запах. Якщо ще в магазині ви виразно відчуваєте сильне амбре, будьте впевнені - воно буде переслідувати навіть після нічного «провітрювання» сумки на балконі. Тим більше, що проблема неприємно пахнучої сумки куди серйозніше, ніж здається - вона може сигналізувати про те, що матеріал, з якого зроблена річ, обробляли невідомими хімічними речовинами. А вони можуть викликати як мінімум алергію.

- Купуйте шкіряні вироби в спеціалізованих салонах, для прикладу в Sirena Studio. Краще не купувати такі речі з рук або на ринку. Сумка може виявитися підробкою, виконаною не з натурального, а штучного матеріалу. Крім того, в спеціалізованому магазині продавець надасть вам всі необхідні сертифікати, гарантію, товарний чек і т.д.