Міжкімнатні двері «Папа Карло» - ідеальне поєднання якості, стилю і ціни

Двері, створені з любов'ю і душею - так позиціонує свій товар харківська фабрика «Папа Карло». Компанія не просто виробляє двері, вона пропонує унікальні інтер'єрні рішення для офісу і вдома. Двері «Папа Карло» чудово вписуються в інтер'єр будь-якого стилю - від стриманої класики до авангарду.

Більш ніж двадцять років продуктивної діяльності на вітчизняному ринку є для більшості клієнтів найкращою гарантією надійності і якості продукції. Виготовлення дверей в Києві на фабриці «Папа Карло» - це приклад успішного поєднання передових технологій, найсучаснішого обладнання, і цінного досвіду згуртованого колективу, що дозволило підприємству заняти лідируючі позиції у сфері виробництва дверей в Україні.

Будь-яке творіння майстра вимагає якісного матеріалу і найвищого професіоналізму. Для виробів з деревини необхідно ще й сучасне обладнання, застосування передових технологій галузі. Тільки в цьому випадку дерево «оживе», а двері стануть шедевром, здатним прикрасити інтер’єр найвишуканішого приміщення.

Прагнучи на сто відсотків відповідати запитам сьогоднішнього ринку і випускати тільки високоякісну продукцію, фабрика «Папа Карло» надає своїм працівникам найсучасніше обладнання. Впровадження інноваційних технологій, досвід провідних виробників, власні практичні напрацювання - все це дозволило удосконалити технологічний процес виробництва дверей і вивести його на найвищий рівень, який є зразковим для конкурентів.

Переваги міжкімнатних дверей «Папа Карло»

- широкий модельний ряд сучасних дверей з масиву, шпонованих і дерев’яних конструкцій;

- бездоганна якість;

- надійність, тривалий термін експлуатації;

-  можливість виготовлення дверей за індивідуальним проектом;

- фурнітура від провідних виробників;

- багаторівневий контроль всіх етапів виробничого процесу, впровадження система управління якістю ISO 9001 та системи екологічного менеджменту ISO 14001
 
Придбали ви готові двері в компанії «Папа Карло», чи їх виготовили для вас на замовлення - в будь-якому випадку ви отримаєте якісний і естетично привабливий виріб, який стане додатковим акцентом інтер’єру і продемонструє оточуючим ваш вишуканий смак.

Фабрика «Папа Карло» дорожить завойованою репутацією, тому гарантує бездоганність всіх виробів і чітке дотримання термінів виконання замовлень. Особистісний підхід до клієнтів, ефективна система контролю виробництва, прагнення виконувати свою роботу краще за інших - ось секрет успіху від «Папи Карло»!

Міжкімнатні двері фабрики «Папа Карло» - це естетичність та якість, перевірені часом та підтверджені численними відгуками вдячних клієнтів. За історію існування компанії накопичено колосальну кількість власних технологічних розробок, знань на основі кращих виробників. А також реалізована максимальна автоматизація виробничих ліній, багатоступенева система контролю якості, відповідальний персонал, високі стандарти, - завдяки всьому цьому клієнти отримують двері, в першу чергу, високоякісні і точно в строк. Б

Головні якості для створення хорошого товару

Для створення такої продукції застосовуються самі передові технології в їх виготовленні, тільки якісні матеріали і новітнє обладнання. Але не тільки все це допомогло компанії так прославитися. Комунікабельний, дружний, а головне, злагоджений колектив - ось, що робить роботу злагодженою, приносячи лише задоволення. Крім усього цього, купити двері «Папа Карло» можуть люди з різним достатком. Це двері економ-сегмента, середнього і середнього +. Клієнтам надається пятирічна гарантія на покупку, протягом яких проводиться сервісне обслуговування на вищому рівні.

Різноманітність вибору

Асортимент дверей дуже великий і налічує близько 150 моделей, серед яких можна відшукати найрізноманітніші. Це і розсувні двері, і декоративні стінові панелі та багато іншого. Також фабрика має великий обсяг виробництва: починаючи від пропіліванія дерев, закінчуючи упаковкою обробленого продукту, і все це з застосуванням італійських технологій. На сьогоднішній день покупець може вибрати найоптимальнішу для себе модель з поміж багатьох колекцій міжкімнатних дверей: Cosmopolitan, Millenium, Plato, Elegance, Modern, Classic, і інші.

Розуміючи важливість чистоти і екологічності матеріалів, компанія, що випускає міжкімнатні двері «Папа Карло», подбала про їх натуральність. Всі матеріали екологічно чисті і до того ж з ними проведені всі санітарно-гігієнічні експертизи, підтверджені сертифікатами.

Спеціальна пропозиція

Ще однією особливістю нашої компанії є те, що ви можете подати нам індивідуальний, оригінальні проект дверей, які ви хочете отримати в результаті, і все буде виготовлено спеціально для вас. Переконатися в розмаїтті форм, кольорів, текстур і розмірів і вибрати для себе відповідний варіант ви можете, зайшовши в розділ двері «Папа Карло» і поглянувши на фото в нашому каталозі. Також при виготовленні використовуються матові і глянцеві оздоблювальні покриття із застосуванням різних видів скла, що дає можливість клієнту вибирати і знайти для себе підходящий варіант.