Про особливості оренди мікроавтобуса

Необхідність в оренді мікроавтобуса найчастіше з'являється в разі, якщо кількість пасажирів, яких потрібно доставити до місця призначення налічує більше 4, а значить легкова автівка з таким завданням вже не впорається. Що варто врахувати, орендуючи мікроавтобус і як його правильно вибрати - розглянемо нижче.

Для початку слід розібратися, коли може знадобитися оренда мікроавтобуса:

- трансфер групи співробітників на місце зустрічі, конференцію;

- організація невеликого корпоративу на природі або за містом;

- зустріч делегації від 5 до 20 чоловік;

- приватний захід - ювілей, весілля.

- розвезення співробітників

Транспортна компанія “Orderbus” має в своєму розпорядженні великий автопарк, в якому знайдеться транспорт для будь-яких ваших цілей. В тому числі, і мікроавтобуси Volkswagen і Mercedes-Benz різного класу і місткості, обладнані текстильними і шкіряними салонами, зручними кріслами (в тому числі розкладними), системами клімат-контроль, Wi-Fi, телевізорами. По посиланню взять микроавтобус в аренду ви зможете детальніше ознайомитись з пропонованим транспортом, умовами оренди, тарифами.

У нашому автопарку представлені сучасні мікроавтобуси, які регулярно проходять скрупульозний технічний контроль. Салон і зовнішній вигляд транспорту завжди підтримується в чистоті. З нами ви не потрапите на мікроавтобуси, в яких немає місця для ніг, як в маршрутках, а оббивка салону давно пережила свій термін експлуатації. Головний приоритет для “Orderbus” - це максимальний комфорт і безпека пасажира!

Загалом, оренда мікроавтобуса з водієм вигідна з таких причин:

- можна за раз перевести невелику групу людей;

- буде економніше, ніж замовлення декількох легкових автомобілів;

- знайти місце для парковки такого транспорту значно простіше, ніж для великих марок автобусів.

Перш, ніж замовити мікроавтобус, слід врахувати і деякі нюанси:

- Потрібно знати точну кількість пасажирів, щоб підібрати оптимальний варіант моделі і марки авто. Якщо ви не впевнені в точній кількості людей, краще брати марку вмістимішу, щоб був запас вільних місць, і не виникало непередбачених ситуацій

- Якщо дорога має бути довгою, краще зупинити свій вибір на мікроавтобусах з максимальною комплектацією.

- Даний вид транспорту - найбільш затребуваний як для проведення невеликих заходів, так і для організації більших зустрічей (в цьому випадку просто знадобиться кілька автомобілів).

- Мікроавтобуси набагато компактніші великих автобусів, тому вони значно виграють в русі серед щільного трафіку великих міст, а також - на вузьких дорогах.

- Підійде для будь-якого заходу і події, головне - правильно підібрати клас і модель.