Камінці з-під коліс - не проблема! Переваги антигравійної плівки

Всім водіям знайомі прикрі ситуації, коли ідеально полірований кузов автомобіля з нанесеним захисним покриттям піддається сильному удару великого гравію, що вилітає з-під колеса іншого учасника руху. В результаті, винних у цьому інциденті немає, а автовласник отримує серйозний відкол лакофарбового покриття на кузові або і зовсім вм'ятину, з якою доведеться боротися фахівцям сервісного центру.

Сьогодні на ринку автомобільних послуг, пропонується широкий спектр рішень, від обробки кузова спеціальним складом нанокерамікі CeramicPro 9H, яка дійсно має хороший результат, до обклеювання найбільш вразливих частин антигравійної плівкою. За даними, представленими провідними фахівцями в галузі сервісного обслуговування автомобілів, максимальну ефективність у протидії ударам гравію має спеціальна антигравійна плівка. Йдеться мова, звичайно ж, про якісне покриття, зокрема що пропонується інтернет-магазином https://plenka.market/, і саме зараз ви зможете вигідно придбати глянцеві і матові антигравійні плівки від відомих виробників

Від яких пошкоджень може захистити кузов автомобіля наклеєна антигравійна плівка?

Наклеєна антигравійна плівка захищає кузов автомобіля від широкого спектра пошкоджень: ударів вилітаючого з-під коліс учасників руху каміння, літаючих комах, дорожнього сміття, ударів різних твердих предметів, абразивного впливу повітряної суспензії, наприклад, піску , пилу і т.д.

Які види антигравійного плівок сьогодні існують на ринку?

Поліуретанова антигравійна плівка є абсолютно прозорою плівкою високої щільності. Завдяки своїм унікальним фізичним якостям, вона легко піддається обробці і ідеально прилипає до лакофарбового покриття кузова автомобіля. Нерідко поліуретанову плівку використовують для активного захисту фар (бронювання фар). У деяких випадках, наклеєна поліуретанова плівка дозволяє уникнути пошкоджень кузова та лакофарбового покриття в невеликих ДТП, наприклад, при виїзді або заїзді на парковку. Головною особливістю даного різновиду плівки є її поліуретанова основа.

Вінілова антигравійна плівка ПВХ - це популярний різновид захисної плівки для кузова автомобіля, що дозволяє не тільки ефективно захистити кузова автомобіля від широкого спектра пошкоджень, але і відкриває «вікно можливостей» перед дизайнерами, здатними втілити в життя свої найсміливіші задуми. Широка різноманітність різновидів плівок: від матових і глянсових, до карбонових і фактурних, дозволяють створювати по-справжньому унікальний стиль, що актуально для власників автомобілів середнього і преміального сегментів. Наприклад, вінілові карбонові плівки ПВХ, крім своєї основної функції - захисту кузова від механічних пошкоджень, дозволяють надати авто більш агресивний спортивний стиль з мінімальними капіталовкладеннями для власника.

Підготовчий етап

Перед тим як здійснити замовлення обклеєння автомобіля антігравійниною плівкою, фахівці рекомендують провести повноцінний підготовчий етап. Основний етапу повинна стати якісна поліровка кузова, що усуває навіть найдрібніші вади. У тому випадку, якщо крім обклеювання плівкою кузова, ви вирішили провести «бронювання фар», варто здійснити ретельне полірування, усунувши всі недоліки, які спотворюють якість кольорової палітри.

Важливо: перед проведенням будь-яких робіт, проконсультуйтеся з висококваліфікованими фахівцями, здатними грамотно оцінити складність і обсяг робіт.