5 функцій в сучасних авто, які водії недооцінили

Сьогодні мова піде про невиправдано непопулярні серед водіїв функції автомобіля, які сьогодні є вже майже в кожній сучасній машині. Слід відразу зазначити, що всі ці гаджети та аксесуари вельми корисні і здатні значно підвищити якість керування автомобілем. Багатьом водіям варто було б переосмислити своє ставлення до цих речей.

Стабілізаційна система курсової стійкості

Більшості водіям вона відома як ESP або Electronic Stability Program. Наявність такої системи в автомобілі дуже вигідна, адже вона дозволяє позбутися від бокового ковзання транспорту і запобігти заносу машини. Сьогодні ESP як правило входить в технічну комплектацію автомобіля. Втім, якщо її навіть немає, то систему курсової стійкості можна придбати окремо і встановити.

Світловідбиваючі дзеркала з сучасною підвіскою

Вперше така функція з’явилася на автомобілях марки Mercedes-Benz. Сьогодні такі дзеркала можна знайти в штатній комплектації і на інших авто, більш того їх можна окремо придбати і поставити на будь-яку іншу машину. Крім того, що ці дзеркала дозволяють влаштувати справжнє «світлошоу» в нічний час, вони значно підвищують рівень безпеки на дорозі.

Підігрів фар

Свого часу інженери Volvo придумали ставити на освітлювальні прилади невеликі склоочисники. Вийшло так собі. Справа в тому, що вони регулярно ламалися, а рідина з омивача могла почати замерзати, що перетворювало поїздку в морозну погоду в «ту ще пригоду». Саме тому сьогодні оптимальним рішенням стане система підігріву фар. Рекомендується ставити тим, хто живе в широтах зі сніжною зимою.

Камера заднього виду

Неймовірно корисна функція, яку чомусь нехтують багато щасливих власників авто. Найголовніше в тому, що така камера дозволяє значно підвищити рівень безпеки керування, зокрема маневрів і процесу паркування. Зазвичай камера йде в комплекті з набором інших датчиків, в числі яких є датчики тиску в шинах і резервні камери.

Додаткові подушки безпеки

Безпеки багато не буває, адже так? Останнім часом все більшою популярності набуває установка додаткових подушок. Особливо хороша ця опція для тих, хто їздить на автомобілі з сім’єю.

Заказывайте услугу прокат авто в Батуми, только так вы сможете посетить все самые яркие достопримечательности Грузии! В автопарке компании EASYCAR имеются в идеальном техническом состоянии автомобили разного класса, которые можно забронировать прямо на сайте easycar.ge, а тарифы вас приятно удивят.