Основні весняні тренди жіночих черевиків

Погода за вікном все ще досить похмура, варто подумати заздалегідь і ознайомитися з модними тенденціями весни серед жіночих черевик. Кращі бренди 2019 роки вже опублікували свої модні прогнози і новинки. Весна буде в першу чергу креативною, дивовижною і, звичайно ж, барвистою. Сьогодні ми розповімо про тренди черевик на весну 2019, і повинні визнати, що деякі з пропозицій дійсно заслуговують на увагу!

Черевики 2019 року - весняні кольори і відтінки

Яке весняне жіноче взуття варто купити на 2019 рік? Модні тенденції та фото з останніх колекцій говорять нам, щоб керуватися в першу чергу варто оригінальним дизайном. Черевики з застібками і заклепками, які ми так любили, залишаться з нами взимку. Навесні вони з’являться в трохи більш легкій формі. Взуття з елементами диско, прикрашена кристалами або парчею, буде надзвичайно модним. Крім того, металеві моделі, особливо шпильки, будуть ідеальним вибором. Також варто звернути увагу на взуття з оригінальним каблуком, який відрізняється своєю формою або орнаментом.

Якщо вам подобається божевільне за своїм дизайном взуття, вибирайте туфлі, прикрашені пір’ям або великою кількістю смуг. Білі черевики також повернуться в фаворити.

Загалом - є з чого вибрати, і слідуючи модним тенденціям інтернет-магазин https://vsisvoi.ua/store/women/vzuttya/choboty пропонує широкий вибір чудових моделей жіночих чоботів і черевиків відомих брендів.

Черевики з останніх колекцій

Весняні черевики на низьких підборах - відмінна пропозиція для жінок, які цінують поєднання комфорту і хорошого стилю. У сезоні 2019 жіночі черевики будуть дуже модними в сміливих кольорах: червоному, рожевому або кораловому. Також варто вибрати черевики з відкритим верхом, які не тільки виглядають стильно, але і забезпечують достатню вентиляцію. Вони будуть відмінно працювати в теплі дні. Черевики з пряжками і заклепками залишаться в моді, але навесні ми будемо носити їх в більш світлих тонах, таких як коричневий або бежевий.

Чоботи зі спортивним характером вийдуть в топ. Це елемент повсякденної стилізації. Додатково модними будуть черевики на танкетці і черевики на шнурівках.

Подобається носити високі підбори? Немає проблем! Виберіть для весни 2019 року форму каблука або стійку. Чоботи на стійці будуть ідеально підходити для повсякденних образів, а також будуть корисні в стилізації для роботи або для прогулянок. Вони відмінно виглядають в поєднанні з плісированою спідницею або джинсами.

Ви завжди можете поєднувати їх з весняними сукнями! Серед високих каблуків ви також знайдете ажурні, прості або візерункові моделі. Весняні чоботи в узорах стильно пожвавлять будь-яку комбінацію.

Модний матеріал

Замша як і раніше дуже популярний матеріал. Ми любимо замшеві весняні чоботи. Навесні замшеві черевики 2019 року - дуже хороший вибір. Вони виглядають елегантно і завжди модно. Ви можете вибрати елегантні високі підбори або низькі підбори, або замшеві черевики в спортивному стилі.

У замші є і ще одна перевага - туфлі з цього матеріалу можна отримати по-справжньому різних кольорів, і це дозволяє кожному з нас легко підібрати модель на свій смак. У весняному сезоні 2019 року замшеві чоботи з оригінальною палітуркою будуть дуже модними. На них варто звернути увагу!

Основні тренди весняних черевиків

Модні тенденції серед черевик свідчать, що модель повинна бути легкою і напіввідкритою. Це ідея таких брендів, як: Prabal Gurung, Simone Rocha, Valentino і Oscar de la Renta.

Популярними також стануть ортопедичні черевики на твердій підошві (і навіть дуже масштабній платформі), скріпленої широкими смужками з м’якої тканини. Якщо ви любите комфорт, важко знайти найкраще взуття.

Модні черевики цього сезону будуть прикрашатися красивою, барвистою вишивкою (а також бісером та іншими аплікаціями). Твори прикладного мистецтва у вигляді черевиків будуть затребувані у модників навесні 2019 року. Каблуки, які можуть бути більш вигадливими, все більше привертають увагу. Вони нагадують мініатюри або інсталяції сучасного мистецтва.

Цього року відбудеться повернення прямокутних носів. Взуття з подовженими прямокутними кінчиками повертається до хвилі популярності моди 2000-х років.