Гарантія якості: як відрізнити оригінальні Аdidas від підробки

Adidas - один з безперечних лідерів з продажу повсякденного одягу і взуття для занять спортом. Будь-яка нова модель бренду викликає пильний інтерес мільйонів покупців. Кожен з них хоче мати хоча б одну пару кросівок від Adidas, бренду, визнаного іконою стилю. Встояти не можуть не тільки професійні спортсмени, а й ті, хто у взутті понад усе цінує високу якість і комфорт.

Однак ціна висококласного продукту доступна далеко не кожному, що провокує появу безлічі досить стерпних підробок. Продавці контрафакту стають все більш майстерними і витонченими, через що виникає питання: як відрізнити Адідас оригінал від підробки?

Правило №1

Кращий спосіб підтвердити, що довгоочікувані кроси справжні - купити їх в офіційному магазині. Як мінімум варто переконатися, що ціна відповідає заявленій якості - це можна зробити на офіційному сайті. Купуючи стильні кросівки Адідас в інтернет-магазині oneteam.com.ua, ви можете бути на всі 100% бути впевнені, що замовляєте товар оригінальний і неодмінно найвищої якості.

Звичайно, товари, які перепродаються з рук, будуть коштувати дешевше, навіть якщо вони в ідеальному стані і були надіті всього пару раз. Спеціалізовані торгові майданчики з повторного продажу брендових речей проводять ретельну експертизу стану і достовірності товарів. Купуючи взуття у них, можна не турбуватися про те, як відрізнити Адідас від підробки. В інших випадках варто уважно придивитися до всіх деталей взуття, щоб оцінити якість максимально точно.

Країна виробник

Adidas - це німецька компанія, але зараз напис «Made in China» на коробці або ярлику не обов’язково означає, що взуття підроблене. Ще з 1994 року виробництво брендових речей було організовано в Китаї, Індонезії та Таїланді, що дозволило компанії заощадити пристойну кількість грошей і розширити свій ринок збуту. Тому для визначення автентичності взуття, замість країни виробництва увагу варто звертати на штрихкод - в ньому обов’язково має бути вказаний код Німеччини. Код будь-якої оригінальної продукції Adidas починається з цифр в діапазоні від 400 до 440.

Упаковка

У брендів зі світовим ім’ям високою якістю може похвалитися навіть пакувальна коробка. Вона зроблена з більш гладкого щільного картону і не має видимих ​​зрізів. Виробники реплік використовують фактурний дешевий матеріал, який також може відрізнятися більш світлим відтінком. На коробці обов’язково повинна бути етикетка з даними про модель, країну-виробника, колір, стиль та розмір взуття. Всі букви етикетки і рисочки штрихкоду повинні чітко проглядатися.

Унікальний номер

Найпростіша відповідь на питання про взуття Adidas: як відрізнити оригінал від підробки - перевірити справжність артикулу. Щоб модель було легко знайти серед численної продукції компанії, Adidas кожному кросівку виділяється свій унікальний номер. Артикули на ярличку взуття та етикетці на коробці повинні збігатися. Щоб упевнитися в тому, що вони дійсно оригінальні, потрібно пошукати інформацію в офіційному джерелі. Відмінно підійдуть сайт компанії або каталог продукції.

Логотип

Справжній логотип взуття від Adidas вирізається на язичку або підошві кросівок, або пришивається. А ось на підробці він найчастіше просто наклеєний або надрукований фарбою, тому особливою міцністю і довговічністю не відрізняється. При покупці брендового пари взуття з рук, варто відразу подивитися на стан логотипу: якщо він погано помітний або нечіткий, немає сумніву в тому, що це підробка.

Бірки

Ще одна важлива особливість справжньої взуття від Адідас: серійний номер на правому і лівому кросівках відрізняється. Причому відрізняються вони досить значно. Такий стандарт якості використовується спеціально для ретельного контролю ринку збуту. Виробники реплік часто не хочуть морочитися такою дрібницею, тому на їх продукції інформація про моделі абсолютно однакова. Перед покупкою кросівок обов’язково дивимося на етикетки, що знаходяться на язичках.

Додаткова пара шнурівок

Ще один відмінний спосіб, як відрізнити Адідас оригінал від підробки - перевірити наявність запасних шнурівок. Більшість реплік не потішать додатковим бонусом. Оригінальні шнурівки повинні бути акуратно і компактно складені. Вони щільно скріплюються і запечатуються в окрему упаковку.

Якість швів

Все фірмове взуття має шви високої якості. А ось фальшивки можуть похвалитися незакінченими швами, нерівним рядком і стирчачими вільними нитками. Оригінальна продукція Adidas відрізняється гладкими, міцними і акуратними швами. Ніякого клею! Якщо стібки йдуть косо або сама лінія перетворилася в криву - перед нами виразно неякісне взуття.