Дом-2 закривають: чутки і правда

Регулярно на просторах Інтернету з'являються спекуляції на тему «Дом-2 закривають». Проект існує вже більше 14 років і, незважаючи на свою високу популярність у аудиторії, якість реаліті-шоу з року в рік стає все гіршою - це не можуть заперечити навіть найвідданіші шанувальники з числа глядачів.

Якщо в минулі роки в основному ходили чутки про те, що власники телебудівництва будуть оновлювати правила і міняти склад учасників / ведучих, то з початком 2019 го року все більше з’являється інформації про те, що Дом-2 закривають. Одними з найпопулярніших чуток про реаліті-шоу є ті, які свідчать про швидке закриття телебудівництва. Про це мріють деякі глядачі багато років, навіть були такі активісти, які робили конкретні кроки, щоб шоу припинило своє існування. Однак поки проект приносить серйозні доходи своїм інвесторам, воно буде існувати, навіть якщо в ефірах будуть показувати відверте “безглуздя”. До речі, тут можна у відмінній якості переглянути онлайн всі ефіри мегапопулярного шоу.

Чутки про те, що “Дом 2” закриють, з’явилися в серпні 2018 року, коли стало відомо, що на місці Поляни пройде швидкісна магістраль. Влада Москви запропонували власникам земельної ділянки грошову компенсацію або іншу ділянку, при цьому продюсери вельми неохоче спілкувалися з журналістами, так і не розкривши правду про майбутнє знімального майданчика.

Глядачі були впевнені, що до 15-річчя шоу їх порадують новим периметром і декораціями, однак на Поляні продовжують ремонтувати будинки, облаштовувати майданчики, і нічого не говориться про те, що на телебудівництві настають глобальні зміни. При цьому вже відомо, що в серпні 2019 року частка ділянки, де розташувалася знімальний майданчик, повинна бути звільнена, і часу для того, щоб обладнати новий периметр ще є.

А ось ведуча шоу Ольга Орлова запевняє, що до кінця 2019 року Дом 2 або припинить своє існування, або повністю змінить концепцію. Чутки про те, що Ксенія Бородіна йде працювати на федеральний канал, лише посилюються. Влад Кадоні поводиться дивно і натякає на глобальні зміни. А тепер і Ольга зізналася своїй подружці, що на телебудівництві розпочався заключний етап розвитку. Але так як подібних розмов в мережі ходило сотні, шанувальники не вірять, що шоу закриють, тому дочекаємося кінця 2019 року, щоб дізнатися всю правду.