З «Premium Bus» поїздка на море завжди комфортна і безпечна!

Плануючи свою літню відпустку, ви можете вибрати кілька варіантів організації відпочинку для всієї родини. Наприклад, можна звернутися в туристичну компанію, купити у них тур, у вартість якого буде входити: проживання, харчування та проїзд. Додатково потрібно буде взяти гроші на відпочинок і покупку сувенірів, а також розваг на пляжі. Ще можна самому зателефонувати на базу відпочинку, забронювати місце і знайти тільки транспорт, яким вам буде зручніше добиратися.

Це максимально вигідний і швидкий спосіб організації своєї відпустки, адже ви зможете самостійно вибрати маршрут і вид транспорту, який здасться вам максимально комфортним.

За оцінками аналітичних служб транспортних відомств України, переважна більшість громадян, що віддають перевагу відпочинку в літній сезон на теплих Чорноморському або Азовському узбережжях, вибирають перевезення на море саме автобусами. Найчастіше при виборі курорту українці віддають перевагу Кирилівці, Бердянську та Генічеську. Так само не поступаються в популярності Залізний Порт, Скадовськ, Лазурне, Приморськ та Новопетрівка.

Загалом, вибір курортів в Україні досить великий, кожен може вибрати на свій смак. Але як зорієнтуватися у величезному потоці пропозицій від компаній-перевізників?

Ідеальний вибір перевізника, з найкращим співвідношенням якості послуг і ідеальної ціни, - компанія «Premium Bus» про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://premiumbus.com.ua/poezdki-na-more/приморск/днепр-приморск, і яка вирішує будь-які проблеми, пов’язані з поїздками з Дніпра на Азовське море, зокрема до популярних відпочинкових напрямків Приморська і Бердянська.

Переваги перевезень на море з «Premium Bus»

Транспорт компанії «Premium Bus» складається з маршруток і автобусів у відмінному технічному стані, які обладнані всім необхідним для комфортної поїздки - зручні крісла з відкидними спинками, місткі багажні відділення, система клімат-контроль. Ввічливі водії компанії мають всі необхідні дозволи, великий досвід в пасажирських перевезеннях і можуть знайти підхід до будь-якого клієнта. Поїздка на море з компанією «Happy Way» (Дніпро) дуже зручна - автобус забере Вас від найближчої зупинки біля Вашого будинку і довезе до воріт бази відпочинку.

Поїздку на море можна замовити у операторів компанії, набравши зручний для Вас номер або забронювавши квиток онлайн. Оператори приймуть Ваше замовлення і зателефонують за день до виїзду, щоб оповістити Вас про час виїзду та номер автобуса, який за Вами приїде. Так само у Вас буде можливість забронювати бажані місця для комфортної поїздки.