Модні жіночі туфлі: цьогорічні тренди

Туфель багато не буває! Ця істина для модниць доказів не вимагає. Головне, щоб вони були модні і зручні. Наскільки ж будуть збігатися ці вимоги в майбутньому сезоні?

Дизайнери обіцяють: модні туфлі 2019 будуть красивими, зручними і оригінальними. І, в більшості випадків, одночасно! 

Туфлі c довгим вузьким мисом

Одна з найпопулярніших моделей весняного сезону - туфлі c довгим вузьким мисом (фото вгорі). Це можуть бути, як класичні човники на шпильці або елегантні туфлі на підборах-чарочці, так і Мюлі або моделі на низькому ходу. Носити такі туфлі закликають дизайнери марок Tom Ford, Miu Miu, Calvin Klein та інші.

Туфлі kitten heel

Улюблені багатьма модницями туфлі на низьких підборах «Кіттен хілл» в цьому сезоні, як і раніше в тренді. Витончені моделі на невеликому каблуці активно пропагують бренди Burberry, Marc Jacobs і Christopher Kane.

Туфлі на шпильці

Звичайно ж, нікуди не зникли і туфлі на витонченій шпильці. Нехай це не найзручніше взуття, зате найсексуальніше. Подібні моделі продемонстрували Balenciaga, Altuzarra, Badgley Mischka.

Туфлі на товстому каблуці

Зручними можуть бути і модні туфлі на підборах. Про це нагадують Fendi, ADEAM і Versace. Для цього високий каблук повинен бути потовщеним і стійким.

Туфлі в чоловічому стилі

Хоча мода на взуття в чоловічому стилі трохи пішло на спад, все-таки багато дизайнерів не змогли повністю від неї відмовитися. Модні дербі, броги, лофери і оксфорди були представлені в колекціях Lou Dallas, Dolce & Gabbana і Zero + Maria Cornejo. Носити таке взуття дизайнери рекомендують не тільки з джинсами і вузькими брюками, але і з жіночними, легкими сукнями та спідницями. А найсміливіші модниці можуть приміряти до них жіночні носочки в сіточку.

Матеріали

Традиційно, найпопулярнішим матеріалом для модних туфель стала гладка шкіра. Не менш актуальні будуть металізована і плетені шкіра, а також замша, шкіра рептилій і модний останні кілька сезонів пластик. Як і раніше в тренді і поєднання різних фактур в одній моделі.

Кольорова гамма

Серед модних кольорів лідирують білі, чорні, бежеві та металеві відтінки. Але при цьому дизайнери додали в колекції яскравих фарб і строкатих принтів

Декор

Багато дизайнери не поскупилися щедро декорувати свої туфлі. У хід пішли стрази, паєтки, бісер, пір’я, черепашки, а також декоративні квіти і банти.