Інтернет як джерело гумору

Кожен день людина прокидається з далеко не самим натхненним і позитивним настроєм, який, зрозуміло, необхідно поправити. Зробити це досить легко, для прикладу, відвідавши хороший сайт приколів.

Глобальна мережі інтернет є невичерпним джерелом розваг. На сторінках різноманітних порталів, бібліотек і різних тематичних ресурсів можна відшукати собі те, що зможе підняти настрій і послужити непоганим способом провести своє дозвілля.

Без сумніву всім нам хочеться отримувати якомога більше позитивних емоцій, радіти у повній мірі цьому дивовижному і трошки божевільному реальному життю, яке таке багате на смішні, веселі та кумедні гумористичні історії. Саме на сайті Woolik зібрані зібрані кращі прикольні реальні історії, байки та оповідання з життя, смішні картинки, гіфки, відео, які пройшли ретельний відбір і адаптовані для онлайн читання і перегляду.

Нам всім у житті потрібен гумор - хто не любить дотепні анекдоти, приколи і смішні картинки? Напевно, таких людей нема - навіть дуже похмурі часом можуть від душі пореготати до сліз над хорошим жартом або смішним фото. А ви коли-небудь думали над тим, чому ми так любимо гумор: смішні картинки, свіжі анекдоти, і всілякі приколи на картинках з написами? Чому одні жарти змушують нас реготати до сліз, а інші викликають лише ввічливу посмішку?

Давно помічено, що людина зазвичай сміється охоче над тим, де є інший, таємний сенс - проводилися навіть спеціальні дослідження. Двозначний гумор в картинках сьогодні популярний як ніколи, і якщо ви любите дивитися смішні добірки, то ви зайшли за адресою.

До речі, давно помічено, що гумор і інтелект тісно пов’язані. Так вже виходить, що оцінити тонкий гумор може лише високорозвинена особистість з широким кругозором. Гумор має свої жанри і закони, тому ті, хто вважає за краще дивитися смішне відео навряд чи зрозуміють тих, хто регоче над життєвими приколами - у них просто різний тип сприйняття.

У чому полягають справжні причини, які змушують нас сміятися до упаду над приколами і смішними фото? Психоаналітики кажуть, що ми робимо це заради того, щоб отримати задоволення. До речі, всілякі картинки і смішні приколи це підтверджують - гумор допомагає людині долати будь-які перешкоди і насолоджуватися життям, що б не відбувалося. Звідси і такий широкий діапазон тем для гумору і веселих фото. Найчастіше люди говорять про ті речі, які їх турбують найбільше. Напевно, ви і самі це помічали - варто статися будь-якій гучній події (наприклад, обрання президентом Зеленського), як з’являється маса анекдотів.

Фрейд в спробі зрозуміти, як народжується гумор, прийшов до думки, що можна розрізнити кілька основних типів жартів: непристойні або відверто вульгарні,  агресивні і злісні, гостроти, які висловлюють протест проти чого-небудь. Як показують картинки з приколами і написами, це дійсно так - ми готові сміятися до сліз над непристойними фото з тонким підтекстом, обговорювати вибори, і протестувати проти діючої влади.

Користь, яку несе гумор, відома з давніх часів - ще в середні століття деякі доктора вважали, що немає ліків краще, ніж гарний жарт і навіть виписували як призначення своїм хворим відвідини різних гумористичних вистав. І зараз гумор в якості ліків все ще використовується - деякі напрямки психіатрії підтримують таку практику, як сміхотерапія.

Вчені проводили спеціальні дослідження, і з’ясували, що якщо регулярно дивитися смішні картинки, фільми-комедії і переглядати веселі виступи коміків, то знижується рівень агресії і тривоги, а також при хронічній депресії поступово зникає потреба в лікарських засобах. Також вчені змогли переконатися в тому, що якщо людина любить гумор, її тиск нормалізується і менше реагує на зовнішні подразники. Так що задумайтеся, що скачати на вечір - хоррор або стару добру комедію.

Велика частина дорослих людей розуміє, в чому полягає користь сміху і для чого необхідний в нашому житті гумор - він приносить радість, допомагає відволіктися від проблем, а також гумор і сміх допомагають нашому самопочуттю. Багато людей знають, що якщо від душі пореготати, то навіть біль відступає - причиною тому стають гормони радості, які виробляються під час сміху і веселощів.

Є й інша роль, яку виконує гумор - це своєрідний буфер. Сьогодні дуже складно висловити свою думку так, щоб нікого не образити - але завжди можна знайти підходящі смішні картинки з написами і прикольні фото, які допоможуть без зайвих слів донести до співрозмовника ті почуття, які ви відчуваєте.

Завдяки гарному веселощів легко завести і стосунки - як показує практика, молоді люди починають відчувати одне до одного сильну симпатію після того, як їм довелося разом посміятися!