Ларіс: бюджетні рушникосушки, доступні кожному

В Україні безліч компаній виготовляє драбинки і змійовики для сушки рушників.
Бренд відомий великим вибором розмірів і форм змійовиків

Лідером бюджетного сегмента стала фірма Laris, рушникосушки якої продаються на https://www.santechshara.com.ua/santehnika/polotentsesushiteli/producer_laris/ — це найкращий сайт сантехніки в Україні. Бренд відомий великим вибором розмірів і форм змійовиків. Розглянемо особливості і ціни двох типів систем.

Електричні моделі: види і вартість

Люди, які не хочуть залежати від настрою водоканалу і наявності гарячої води, купують електричні системи сушки. Їх не потрібно підключати до труб, будь то опалення, або гаряча вода. Усе що знадобиться, — розетка і міцні руки для установки. Всі кріплення для монтажу є в комплекті до пристрою. Що пропонує Ларіс?

Змійовики з різною кількістю вигинів (від одного до п'яти);

Поворотні змійовики;

Вертикальні сушки (колекція Джаз);

Класичні драбинки (від 4 перекладин);

Драбинки з поличками;

Компактні сушки з висувною полицею;

Дизайнерські моделі нестандартних форм.

Поговоримо про ціни. Найпростіший V-подібний змійовик обійдеться 850 грн. Виріб з двома секціями коштує від 1000 грн, з трьома — від 1200 грн. Природно, ціна залежить від розміру. Поворотні змеевики коштують від 2000 гривень. Середня ціна класичної драбинки, довжиною від 4 до 8 перекладин — 2000-2500 грн. Моделі з поворотними полицями є найдорожчими. При невеликому розмірі, вони стоять 7000 гривень.

Всі вони виготовлені з нержавіючих трубок, спаяних між собою лазерним швом. Змійовики роблять шляхом згинання труб, тобто вони взагалі не мають з'єднань. Базовими вважаються моделі з нержавіючої сталі з хромовим покриттям. За додаткову плату пропонують покрити виріб білої, золотий або бронзовою фарбою. На сайті є величезна різноманітність розмірів, тому з вибором труднощів не виникне.

Скільки коштує водяна сушарка?

Водяні моделі обходяться набагато дешевше. Це відкриті системи, що функціонують за рахунок гарячої води центрального водопостачання. У них немає ТЕН, регуляторів, проводів та інших елементів, які впливають на ціну. Що стосується конструкцій, форм, габаритів, водяні моделі нічим не відрізняються від електричних. У цьому розділі ви не знайдете тільки поворотних виробів. Всі інші — є. Більш того, з цими системами дизайнери більше експериментують, тому в каталозі є безліч нестандартних пристроїв.

Найменший M-подібна рушникосушка обійдеться в 750 грн. Моделі з великою кількістю секцій стартують з позначки 1000. Вузькі драбинки (40 см) з 8 перекладинами коштують від 1500 гривень. Моделі ширше (50 см) від 2000. Невеликі сходи з полками обходяться від 2500 гривень. Сушарки нестандартних форм обійдуться в понад 4000 гривень.