«ТВК Росан» - надійний постачальник електротехнічних комплектуючих

В кінці дев'ятнадцятого століття Томас Едісон винайшов пристрій, який кардинально змінив історію і уклад життя людства. Мова йде про електричну лампу розжарювання. Цей винахід за своєю важливістю можна порівняти хіба що з винаходом колеса і умінням добувати вогонь. Поява лампи розжарювання сприяла винаходу методів застосування електричного струму в побуті та промисловості на благо всіх жителів планети.

Через півтора століття після цього відкриття асортимент електрообладнання розрісся багаторазово. Профільна індустрія виробляє електрообладнання різних цінових категорій, здатне задовольнити запити навіть найвибагливішого споживача. Електротовари - це те, без чого неможливо уявити життя сучасної людини. Вони є незамінними помічниками в побуті, створюють комфорт і затишок, допомагають зробити дозвілля яскравим і насиченим.

Проблема вибору товару

Купити електротехнічне обладнання пропонують багато профільних магазинів, яких в Україні величезна кількість. З приходом в нашу реальність Інтернету продаж електротоварів для дому та роботи майстрів-електриків за доступними цінами здійснюється також в онлайн-магазинах, причому число сайтів, що пропонують вибір побутової електротехнічної продукції, неухильно зростає. Але, як часто буває, великий асортимент продукції не гарантує швидкого і легкого вибору. Досить нелегко підібрати необхідний виріб з високою якістю виконання і прийнятною ціною.

Компанія «ТВК Росан», що успішно працює на ринку електротехнічних комплектуючих з 2002 року, допоможе вирішити цю проблему. Саме тут можна купити якісну електротехнічну продукцію та профільні витратні матеріали Hyundai,  Siemens, Hager,  Lapp Kabel, Erico, Helukabel,  IEK, SchneiderElectric, Endress & Hauser, Frer, Інтеркабель, Южкабель, Промарматура, і інших відомих виробників, причому ціни товарів доступні широкому колу споживачів. Всі вироби, представлені в асортименті компанії, є оригінальними. Кожна одиниця товару відповідає європейським стандартам якості і безпеки, екологічним нормам і поставляється на наші склади з терміналів офіційних представництв компаній-виробників в Україні. Вироби забезпечені інструкцією для користувачів і гарантією.

Каталог інтернет-магазину «ТВК Росан» 380v.com.ua містить широкий асортимент електротоварів, вартість яких прописана в прайс-листах. Сайт має зручну і інтуїтивно зрозумілу навігацію, що дозволяє клієнту швидко визначити, де купити товар і скільки коштує різна електрика. Продукція онлайн-магазину, представлена ​​до продажу, є описана, розібратися в асортименті може не тільки професійний електрик, але і звичайний клієнт, який в електриці розбирається поверхово.

Компанія «ТВК Росан» співпрацює з перевіреними постачальниками виробів відомих брендів, весь перелік товарів представлений в нашому каталозі електротехнічної продукції, який постійно поповнюється. У кластері “Енергетика” професійного електрику легко буде вибрати різні види автоматичних вимикачів, ДБЖ, стабілізаторів, електричних щитів, вимикачів, розеток, електролічильників, контрольно-вимірювальних приладів, силових роз’ємів, багато чого іншого. Розділ “Кабель” містить вибір різних електричних комунікацій: кабелі вітчизняного і зарубіного виробництва (самонесучі, вогнестійкі, інформаційні, силові, інші), дроти різного діаметра, довжини і призначення.

При монтажі енергетичних мереж потрібне різне електротехнічна оснащення, кластер “Розхідні матеріали” великою кількістю вибору задовольнить найвимогливішого електрика. Металорукави і супутні компоненти, труби пластикові різних діаметрів, металеві лотки, пластикові короба та інші монтажні елементи різних виробників широко представлені в даному відділі каталогу електрообладнання.

При правильно підібраному освітленні можливо повне перетворення сприйняття простору житлового приміщення, надання йому максимального рівня комфорту і затишку. Розділ “Світильники” дає можливість здійснити всі дизайнерські ідеї клієнта в життя. Магазин електрообладнання 380v.com.ua пропонує купити різні моделі ламп розжарювання, світлодіодів, точкових світильників (врізних і накладних), настільних ламп, ліхтарів, прожекторів, систем офісно-промислового освітлення, іншого.

Переваги співпраці з компанією «ТВК Росан»

Наша компанія порівняно недавно почала свою діяльність, але принципи, на яких будується наш бізнес, дозволяють успішно конкурувати на ринку. Основні наші переваги: 

- поставки продукції зі складів офіційних представників профільних брендів в Україні, минаючи посередників, дозволяють утримувати прийнятний для споживачів рівень роздрібних цін;

- широкий вибір і висока якість пропонованого товару, на який поширюється гарантія виробника;

- налагоджена, постійно діюча система знижок, що дозволяє клієнтам економити;

- професійні співробітники;

- можливість оплатити електротехніку будь-яким зручним способом;

- налагоджена система доставки.
 
Київ, Харків, Одеса, Кривий Ріг - не важливо де Ви живете, наш магазин електрики допоможе вам вибрати і купити електротовари, які будуть служити довгі роки. А щоб придбати товар, необхідно зв’язатися з черговим оператором за контактним телефоном, вказаним на сайті 380v.com.ua, обговорити з ним деталі покупки і терміни доставки.