Кому довірити ремонт техніки Аpple

У не настільки далекому 1971 році була заснована компанія Apple, яка стала сьогодні одним з лідируючих виробників комп'ютерної техніки, телефонів і планшетів, а саме: iPhone, iPad. iMac, MacBook, годинників iWatch і інших аксесуарів.

Своїми неймовірними дизайнерськими рішеннями, передовими технологіями, надійністю у використанні, компанія домоглася колосального успіху, і її продукція заслужено користується величезним попитом по всьому світу, в тому числі і в Україні. Пристрої Apple - гарант надійності і багаторічної роботи, але ряд факторів здатний вивести з ладу навіть її. Тому на ремонт Apple є достатній попит, відповідно існує і пропозиція, і головне - щоб вона була якісною

Сервісний центр Мистер Профи спеціалізується на ремонті техніки корпорації Apple Inc. Це дозволяє нам зосередити всі свої знання і зусилля на вирішенні певного кола завдань.

Фактори успіху - професіоналізм і сучасне обладнання

Ми приділяємо величезну увагу оснащенню нашого центру. Це не тільки найпередовіше обладнання, а й найсучасніше ліцензійне програмне забезпечення. У нас завжди в наявності великий спектр оригінальних комплектуючих для моделей різних поколінь і років випуску. В цілому кількість найменувань перевищує кілька тисяч. Це означає, що з якою б проблемою не звернулися до нас користувачі техніки Apple, ми вирішимо її максимально швидко і якісно.

Володіючи багаторічним і багатогранним досвідом, ми зібрали значну базу даних про несправності, що найбільш часто зустрічаються з iPhone, iPad, MacBook, iMac чи Apple Watch. Це сприяє швидкому виконанню навіть самих нетривіальних завдань по ремонту будь-якого девайса. Звертаючись до нас, кожен клієнт може оцінити чіткість наших дій. Ми знаємо, що час - гроші, ми не створюємо черзі, і ніколи не зриваємо визначених термінів ремонту.

Щоб оформити замовлення, немає необхідності їхати в сервісний центр. Це можна зробити в будь-який зручний час доби за допомогою нашого сайту, або зателефонувати в робочий час на наш номер телефону (вказано на сторінці «Контакти»).

Надійність обслуговування техніки Apple - це найважливіше наша перевага. Максимальна автоматизація процесу дозволяє повністю нівелювати так званий людський фактор. Для нашої компанії характерні висока кваліфікація фахівців, доскональний контроль над кожною дією, скрупульозна перевірка результату за допомогою обов’язкового тестування. У комплексі, такий підхід зводить до мінімуму можливість повторення проблем, і дозволяє дати тривалу гарантію на виконану роботу.

Продуманий менеджмент і оптові закупівлі оригінальних деталей безпосередньо від виробників - ці фактори дозволяють встановлювати найвигідніші ціни на наші послуги. При бажанні клієнта ми підберемо якісні неоригінальні запчастини, що зробить ремонт ще дешевшим. При цьому ми працюємо виключно з перевіреними комплектуючими і гарантуємо їх стандартну функціональність.

Основні переваги співпраці з сервісним центром “Мистер Профи”

- Якість - ми даємо гарантію на виконану роботу.

- Надійність - кваліфікований персонал і сучасне обладнання.

- Швидкість - наявність всіх запчастин і ремонт протягом декількох годин.

- Економічність - безкоштовна діагностика, низькі ціни, система знижок.

Довіряючи нам ремонт такої дорогої техніки, наші Клієнти можуть бути впевнені, що кожна наша дія повною мірою відповідає правилам, які передбачені корпорацією Apple. Ми працюємо в інтересах наших клієнтів, і якість обслуговування у всіх його аспектах для нас - незмінний пріоритет!