Королівське весілля-3: Єлизавета II видала заміж племінницю

У Великобританії відбулося чергове королівське весілля. 40-річний фінансист Томас Кінгстон взяв за дружину 38-річну леді Габріеллу Віндзор.

Пара оголосила про свої заручини в серпні 2018 року, після трьох років знайомства. А вчора Томас і Габріелла повінчалися в каплиці Святого Георгія Віндзорського замку. Варто зазначити, що у цій же каплиці рік тому, 19 травня, одружилися Меган Маркл і принц Гаррі.

Наречена постала на церемонії в білосніжній мереживній сукні з довгими рукавами від Luisa Beccaria. Сукню доповнювали багатошарова фата і шестиметровий шлейф. Габріелла наділа інкрустовану камінням тіару, яка належала її бабусі - принцесі Марині Грецькій і Датській, герцогині Кентскій.

Наречений вибрав елегантний чорний смокінг, смугасті штани, бежеву жилетку і блакитну сорочку з рожевою краваткою.

Погодьтесь, пара виглядає чудово! У значній мірі це є заслугою професійного фотографа. А якщо і ви бажаєте закарбувати на світлинах кращі моменти найважливішої події в вашому житті, то досвідчені креативні фотографи на Girko.net до ваших послуг!

Леді Габріелла Віндзор керує агентством Branding Latin America, є колумністом кількох видань. Томас Кінгстон працював раніше дипломатом, зараз він займається інвестиціями і очолює компанію Devonport Capital.

Весілля своєї двоюрідної племінниці відвідала Єлизавета II. Королева в яскраво-рожевому пальто і такого ж кольору капелюсі виглядала вельми по-святковому. На церемонії її супроводжував чоловік, принц Філіп, повідомляє видання Daily Mail.

Серед численних гостей не було Кейт Міддлтон і її чоловіка, принца Вільяма. Він як президент футбольної асоціації Англії поїхав на важливий матч. Саме вчора у фіналі Кубка Англії зустрічалися «Манчестер Сіті» і «Уотфорд». А ось молодша сестра Кейт, Піппа Міддлтон, прибула на весілля разом зі своїм чоловіком Джеймсом Меттьюз. Варто зазначити, що у Піппи і Томаса раніше був роман. Після розставання вони зберегли дружні стосунки.

На сімейне торжество не змогла прийти Меган Маркл, незважаючи на те, що її будинок Фрогмор-котедж знаходиться на території Віндзорського замку. Герцогиня Сассекська зараз зайнята материнськими клопотами. Її синові Арчі сьогодні 12 днів.

А дещо раніше узами шлюбу пов’язали себе Джуд Лоу і Філіпа Коан. Церемонія пройшла в колі тільки рідних і близьких 30 квітня в мерії The Old Marylebone Town Hall в Вестмінстері в Лондоні. Таким чином через чотири роки відносин 46-річний відомий актор і його подруга, 32-річна практикуючий психолог Філіпа Коан таки узаконили свої стосунки.