Грецька “Золота віза”: переваги та як оформити

Що ж таке "Золота віза"? Це програма, що дозволяє іноземцю, який купив житлову або комерційну нерухомість на суму не менше € 250000, оформити дозвіл на проживання в Греції. Статус може отримати не тільки основний заявник, а й всі залежні від нього родичі. Також слід заздалегідь бути готовими до складнощів при пошуку ліквідного нерухомого об'єкта. Вартість такої нерухомості стартує від € 300000.

Переваги

  1. Через 5-8 років після отримання першої карти резидента можна отримати грецький паспорт. Мати кілька громадянств не заборонено місцевим законодавством.
  2. Політична ситуація в світі далека від ідеальної, тому бажано мати так званий "запасний аеродром". ВНП Греції надає таку можливість.
  3. Ви не зобов'язані жити в країні протягом усього терміну дії "Золотої візи". Крім того можна цілий рік подорожувати по Європі без додаткових віз і дозволів.
  4. Перша медична допомога надається безкоштовно. Держава приділяє особливу увагу якості товарів першої необхідності. У поєднанні зі сприятливою екологічною ситуацією це обумовлює високий рівень життя.
  5. У Греції більше 300 теплих днів в році, що дозволяє відпочивати в країні в будь-який час року. Чисті пляжі, мальовнича природа і багата культурно-історична спадщина створюють ідеальні умови для відпочинку.

Тут один з найнижчих в Європі рівень злочинності.

Етапи оформлення

Процедура включає в себе:

  1. підписання договору з агентом, аналіз і перевірка наданих документів;
  2. підготовка всієї документації, необхідної для отримання грецького ВНП;
  3. вибір нерухомого об'єкта;
  4. подача пакету документів в консульство;
  5. отримання резидентських карт.

Вимоги до заявника і фінансові умови

Повідомляє 5 основних вимог для інвестора:

  • вік 18 +;
  • відсутність судимостей і відкритих кримінальних справ на батьківщині;
  • наявність медичного страхового поліса;
  • придбання нерухомості на суму від € 250000;
  • підтвердження щомісячного доходу від 2000 євро;

Вартість послуг з оформлення становить 6200 євро. На першому етапі при укладенні договору потрібно внести передоплату в розмірі € 1000. 50% суми, що залишилася вноситься під час візиту до Греції для вибору нерухомості. Ще 50% оплачується при подачі заявки.

Державні збори утримуються в розмірі 2000 євро з головного заявника, € 500 з дорослого супроводжуючого і 16 євро з кожної дитини. Страховка може коштувати 130-600 євро на людину щорічно в залежності від обсягу послуг, що надаються. Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання на першій безкоштовній консультації.

Радимо детальніше дізнатися інформацію на сайті Migration Group.

Інформація надана компанією Migration Group.

Контакти: +356 9976 7693, info@migrgroup.com.