До World Expo 2020 в Дубаї побудують місто майбутнього за $ 40 млрд.

У 2020 році Міжнародна виставка World Expo буде проходити біля берегів Перської затоки в інноваційному футуристичному місті, яке з неймовірним розмахом зводиться в самому серці пустелі.

У Дубаї вирішили створити виставкові павільйони на території надсучасного міста під назвою District 2020 року, який перетвориться в райський оазис для тих, хто не мислить свого життя без науки і досліджень в галузі новітніх технологій, а також для прихильників інновацій, прогресу і оригінальних ідей.

Об’єднані арабські Емірати - одна з найбагатших країн на планеті, яка скоро буде приймати Міжнародну виставку World Expo. До цієї грандіозної події всесвітнього масштабу ОАЕ підійшла з належним розмахом і шиком , адже грошей тут не прийнято шкодувати!

Провідними фахівцями країни і світу був розроблений просто фантастичний проект, який втілює в собі сучасний спосіб життя, де робота і творчість зіллються в особливу екосистему, адже в основі поставлені єднання фізичного і цифрового світів. Побачити це інноваційне чудо зможе незабаром кожен бажаючий, а в подорожі по ОАЕ вам стане в пригоді гід по транспорту Kak-kuda, де ви дізнаєтесь як краще добратися з аеропорту в місто, чи навпаки.

Розробники проекту Adrian Smith + Gordon Gill Architecture (США) і Foster and Partners (Великобританія) врахували всі потреби мінливого сучасного світу і створили ультрапрогресивне місто з точки зору енергоефективного та екологічного розвитку.

На даний момент на створення інфраструктури міста, яке включає в себе величезні павільйони, які після закриття виставки перетворяться в наукові центри, сучасні житлові будинки та офісні будівлі, нові транспортні магістралі і розв’язки, реконструкцію і розширення аеропорту влада ОАЕ вже витратила понад $ 40 млрд. І на цьому витрати не обмежаться, адже будівництво йде повним ходом, вимагаючи все нових і нових капіталовкладень.

Це місто будується з таким гігантським розмахом не просто так, адже в 2020 році воно повинне вмістити 18 млн. відвідувачів виставки. А також представників понад 200 країн-учасниць, які приїдуть сюди, щоб показати свої досягнення в новітніх розробках у всіх галузях науки і техніки.

«District 2020 продовжить місію виставки Expo 2020 об’єднувати людей, пропонуючи жителям і гостям Дубая новий концепт міського життя... Це буде зразок найсучаснішого способу життя, який об’єднує в собі місця для роботи, відпочинку та пізнання світу і створює особливу екосистему, стимулюючу зміцнення зв’язків , надихаючу на творчість та інновації. Екосистему, яка стане справжнім домом для всіх своїх жителів», - зазначає Марджан Фараідуні, старший віце-президент Expo 2020 по питань спадщини та розвитку.