Трактор Case - надійний помічник фермера

Трактори марки Case користуються високим попитом серед власників середніх і великих аграрних господарств. Наявність цієї високотехнологічної техніки дозволяє механізувати найбільш складні сільськогосподарські роботи, і звести до мінімуму витрати часу і сил людини.

Трактор Case, країна-виробник яких США, розроблялися спеціально для експлуатації в гірській місцевості північних штатів. Проте, за останні роки велика кількість цих агрегатів було куплено фермерами з країн Європи та Азії. Це ще раз доводить високу якість і універсалізм тракторів від бренду Case. У нас же замовити техніку цього бренду можна на сайті nfm.com.ua.

Модельний ряд тракторів Case - переваги і області застосування

У кожного представника сімейства тракторів від бренду Case чітко простежується індивідуальний підхід до виробництва сільськогосподарської машини. Будь-яка окремо взята модель має певні конструктивними особливості і переваги. Разом з тим, незалежно від своїх експлуатаційних показників і сфери застосування, всі трактори Case входять до числа універсальних агрегатів, здатних впоратися з широким спектром поставлених перед ними завдань.

Моделі від бренду Кейс оснащені всім необхідним для стабільної роботи в умовах високих навантажень. У число їх основних переваг входить маневреність, витривалість, стійкість в незалежності від типу грунту і якості дорожнього покриття, а також високий робочий ресурс. Сьогодні трактора Case активно використовуються не тільки в аграрному секторі, але в будівельній і лісозаготівельній сферах. Це ще раз доводить багатофункціональність американської техніки, і її здатність справно працювати в будь-яких експлуатаційних умовах.

А нещодавно трактори Versum CVXDrive з двигуном Stage V, і Quadtrac CVXDrive від компанії Case IH отримали престижну нагороду «Машина року 2019», що присуджуються на виставці SIMA в Парижі.

Нагородами, що присуджуються журі з числа редакторів європейських журналів аграрної тематики, були відзначені переваги перевіреної безступінчатої трансмісії, унікальної розробки компанії Case IH, а також паливна економічність і робочі характеристики представлених на ринку шарнірно-зчленованих тракторів.

Це визнання доповнює ряд недавно отриманих компанією Case IH нагород, які відзначають прихильність бренду інноваційним і високотехнологічним розробкам, спрямованим на підвищення раціональності, продуктивності і прибутковості сільськогосподарських підприємств. А досягнення варіюються від бронзової медалі на SIMA Innovation Awards за технологію електронного контролю бур’янів XPower від Case IH, до перемоги Maxxum 145 ActiveDrive 8 в номінації «Трактор року 2019».