Збираємося на море: 10 порад для жінок

Дуже часто підготовка до відпочинку на курорті у наших дам полягає в покупці необхідного одягу. Часом, «чемоданні» збори настільки поглинають жінок, що про себе вони згадують лише в самий останній момент. І дарма. Адже якщо заздалегідь потурбуватися про свій зовнішній вигляд, то можна уникнути багатьох неприємностей (зморшок, нерівної засмаги, тьмяного волосся і т.п.).

Якщо путівки вже замовлені, чи є домовленість по оренді житла, наступним кроком є вирішення питання транспорту, можливо найоптимальнішим варіантом стане автобус Київ Затока, вигідно забронювати місце в якому можна на сайті viabona.com.ua

Зайнятися же собою рекомендується за 2 тижні до поїздки, а 10 простих порад допоможуть вам в цьому.

Сходіть до стоматолога.

Для того щоб відпочинок не був затьмарений несподіваним зубним болем, відвідайте дантиста. Навіть якщо ви плануєте просто відбілити зуби, доктор оцінить загальний стан ротової порожнини. Справа в тому, що через мікрозапалення можуть проникнути бактерії незвичного вам клімату (особливо, якщо це екзотична країна). Щоб уникнути додаткових витрат на медобслуговування, краще відвідати свого лікаря.

Підкоригуйте фігуру.

З огляду на те, що на відпочинку всі дієти відміняються, то краще перед відпусткою розвантажити свій організм. Це дозволить не тільки підготувати його до незвичної кухні, але і підтягнути тіло. Постарайтеся максимально полегшити свою дієту - збільшити кількість фруктів і овочів в раціоні, зменшити вживання м’ясних і борошняних страв. Морепродукти замінять м’ясо, а солодкі сухофрукти - цукерки. До того ж, полегшена дієта поліпшить стан шкіри і волосся.

Підстрижіть волосся.

Не обов’язково кардинально міняти імідж - просто зріжте посічені кінці. Це значно оздоровить зовнішній вигляд, а також дозволить легко укладати зачіску. Пофарбуйте волосся заздалегідь. Якщо фарбування волосся - для вас постійна процедура, то це обов’язково. Враховуйте, що південне сонце і морська вода сприяють вицвітанню волосся. Тому, краще пофарбувати волосся за 2 тижні до поїздки - так колір устоится.

Пофарбуйте вії та брови.

Тоді можна на пляжі майже не використовувати декоративну косметику, тому що вона може потекти. Виручити може і перманентний макіяж, про який також необхідно подбати як мінімум за 2 тижні до від’їзду.

Підживіть шкіру зволожуючими засобами.

Для красивого рівного загару шкіру необхідно підготувати. До того ж, чутлива область навколо очей без догляду швидко покривається зморшками. Очищайте шкіру м’якими скрабами. Від хімічного пілінгу варто відмовитися - він може викликати подразнення, та й засмагати після процедури не рекомендується протягом 1-3 місяців.

Обов’язково сходіть в солярій.

Це потрібно для того, щоб не обгоріти. Гарячі сонячні промені здатні спалити непідготовлену шкіру відразу ж після прибуття на курорт. Тому виділіть час на 5-7 процедур в солярії, і перші дні відпустки пройдуть без особливої ​​адаптації до південного сонця.

Зробіть манікюр і педикюр.

Довгі нарощені нігті відпочинку непрактичні - в разі їх поломки важко буде знайти підходящого майстра. Тому тут краще обійтися класичним або французьким манікюром. До того ж, зараз існують лаки, які не тільки захистять від ультрафіолету, води і мікроорганізмів, а й підтримають природний рівень зволоження нігтів.

Перевірте сонцезахисну косметику на чутливість.

Якщо ви придбали якийсь засіб для засмаги вперше, то потрібно його попередньо протестувати. Цілком можливо, що саме у вас він здатний викликати алергію.

Видаліть зайві волоски.

Якщо ви вирішили провести депіляцію в салоні, то необхідно визначити її термін. Для того, щоб пройшло подразнення після воскової процедури, буде потрібно 4-5 днів, після електро- або лазерної епіляції - від 2 до 4-х тижнів. У будь-якому випадку, ваш майстер порекомендує терміни процедури і підбере відповідні для вашої шкіри засоби для догляду.