Секрети успіху каркасних будинків

На сьогоднішній день потреба населення в недорогому і функціональному житлі зросла багаторазово. Сучасні технології будівництва значно прогресували, внаслідок чого традиційним будівельним матеріалам все складніше гідно конкурувати з новомодними будівельними рішеннями. Це і закономірно, зважаючи на те, що при відчутно меншій вартості альтернативні рішення часто виявляються ще й на порядок ефективнішими.

До ряду найбільш затребуваних рішень останніх років можна цілком резонно віднести і швидкоспоруджувані каркасні будинки. Які ж основні переваги даних конструкцій?

Витрати на матеріал

Низька ціна на сировину - мабуть, головне, що відрізняє “каркасники” від традиційних рішень. Адже основний матеріал таких будинків - це дерев’яний брус і ДСП плити. А ці будівельні матеріали, як ви, мабуть, знаєте, одні з найдешевших на нашому ринку.

Вартість будівництва

Одноповерхові каркасні будинки також надмірною дорожнечею не відрізняються. Беручи до уваги надзвичайну легкість конструкції каркасного будинку і простоту процесу складання, витрати на оплату послуг будівельної бригади також мінімальні.

Легкість в роботі

Беручи до уваги ту обставину, що каркасні будинки будуються будівельниками практично з заздалегідь підготовлених частин, і пояснює неймовірну легкість процесу будівництва. Окремі панелі каркасників наділені досить великими розмірами, проте, набагато легші будь-якого традиційного матеріалу. Завдяки чому, зведення каркасного будинку виявляється значно легше будівництва, припустимо, цегляних будинків, тому що не вимагає надмірних зусиль і специфічних знань.

Швидкість робіт

Як правило, темп будівництва каркасного будинку, в залежності від площі, становить близько 8 -12 тижнів. Так що, які б не були масштаби передбачуваного будівництва, всього через сезон, власники зможуть в’їжджати в свій новий будинок. Крім того, через невелику вагу будови і технологічних особливостей, часу на усадку каркасники не вимагають, тому каркасний будинок економ повністю готовий до експлуатації відразу по завершенню збирання.

Зручність експлуатації

Каркасники в силу своєї конструкційної специфіки, наділені великим набором експлуатаційних переваг. Такі конструкції дуже легко піддаються утепленню, тому як матеріал, що утеплює може бути з легкістю прокладений в просторі між стінами, не припускаючи при цьому будь-якої додаткової обробки. Порожнечі між панелями - також вдале місце для установки всіх додаткових комунікацій - електропроводки, труб, проводки і т.д.

Як недовірливо би ви не ставилися до прогресивних тенденцій сучасного будівельного ринку, але альтернативні рішення, як правило, не тільки абсолютно не поступаються будь-яким класичним аналогам, а й значно перевершують їх. Адже при вкрай доступній ціні, каркасні будинки можуть якісно перевершити будь-яка конкурентна будівельне рішення по цілому ряду параметрів. У тому випадку, якщо ви до сих пір не вірите в те, що дійсно не дорого і практичне заміське житло - це цілком здійснена реальність, вам пора уважніше придивитися до каркасних будинків.

Желаете увеличить квадратные метры жылой площади? Заказывайте достройку деревянного дома в компании «Дом Бобра», опытные специалисты которой спроектируют, и возведут любой сложности и конфигурации пристройку, отвечающую всем индивидуальным требованиям.