Кращі рішення на оптові поставки побутової хімії та госптоварів від інтернет магазину «Сими»

Побутова хімія є на сьогоднішній день невід'ємною частиною життя кожної людини. Вона необхідна постійно. У цю категорію товарів входять засоби, за допомогою яких люди усувають різні забруднення з меблів, техніки, перуть свої речі, вимивають посуд і столові прилади, оновлюють інтер'єр, захищають дерев'яні покриття і інші вироби від псування.

Вибір цих засобів на даний момент досить широкий, зрештою, як і кількість постачальників, що їх пропонують. Втім ефективна співпраця досягаються лише з признаними лідерами ринку, яким по праву вважається Інтернет магазин побутової хімії «Сими», що пропонує кращі рішення на оптові поставки даної категорії товарів на найвигідніших умовах. У нас продається побутова хімія оптом і в роздріб, зокрема засоби і пристосування для:

- прибирання;

- миття посуду;

- догляду за побутовою технікою;

- боротьби з шкідниками і комахами;

- прання;

- прибирання вуличних територій;

- професійних пралень і клінінгових організацій;

- догляду за дорогоцінними і ювелірними виробами і так далі.

Компанія «Сими» - це більш ніж 10-річний досвід в сфері оптових продажів, який дозволив нам сформувати професійний колектив і зробити досконалим процес взаємодії з клієнтом: від вибору товарів господарського призначення оптом до їх доставки безпосередньо до замовника.

Окрім побутової хімії і господарських товарів на сайті simi.kiev.ua ви знайдете значний асортимент пакувальних матеріалів, одноразового посуду, паперу і різноманітних виробів з нього, канцтовари найвищої якості. Наш оптовий інтернет-магазин є офіційним представником багатьох відомих світових брендів, що дозволяє вам купити побутову хімію, і інші госптовари оптом для дому та офісу за найпривабливішими цінами. При цьому ми пропонуємо як невеликий, так і великий опт - для кожного замовника можлива індивідуальна програма співпраці.

У каталозі представлена якісна продукція з коротким описом, фото кожного виробу окремо, виготовлена із сучасних нетоксичних матеріалів. Тут знайдуться товари першої необхідності для організації домашнього побуту, які вигідно придбати готелям, ресторанам, салонам краси, кафе, лікарням, торговим, установам.

Основні принципи роботи оптової компанії «Сими»

- Рішення задач будь-якої складності. Висококваліфікований персонал компанії готовий до вирішення будь-яких, навіть самих нестандартних завдань, а висока мотивація співробітників дозволяє робити це максимально ефективно і з необхідною творчої складової.

- Своєчасна доставка господарських товарів. Власна транспортна служба дозволяє нам бути гнучкими і доставляти замовлення в терміни, які задовольняють замовника. Максимум 48 годин необхідно, щоб доставити ваші покупки в будь-яку точку України!

- Налагоджений 3-етапний процес. Комплектація, перевірка наявності та якості, упаковка - кожен етап виконується окремими співробітниками, що виключає тимчасові затримки і поставку неякісного господарського товару для дому та офісу.

- Актуальні пропозиції. Асортимент нашого інтернет-магазину складається з найбільш затребуваних позицій господарських і інших товарів понад 1000 найменувань і постійно оновлюється, а ціни є максимально конкурентоспроможними.

- Акційні пропозиції. Ми регулярно надаємо нашим клієнтам можливість скористатися спеціальними пропозиціями для опту, які дозволяють заробляти більше.