Walkie-Talkie - перший в світі чохол-рація для iPhone

Як правило, захищати пристрій від механічних пошкоджень - основне завдання чохла для смартфона. Іноді в нього вбудовується додаткова АКБ. Але бувають випадки, коли підзарядка мобільника і навіть його захист - не головні особливості кейса. А головна в деяких випадках цілком може замінити і сам смартфон.

З точки зору форм-фактора No.1 Ip01 - досить великий чохол-бампер для iPhone з вбудованою рацією. Вся радіоначинка (крім антени) захована в задній кришці. Ззаду ж розташований і невеликий монохромний OLED-екран, що відображає актуальну інформацію про роботу. З встановленою антеною і в комплекті зі смартфоном конструкція перетворюється в багатофункціональний пристрій.

Робочий діапазон частот - від 400 до 470 мГц, які розбиті на 16 каналів. З них чотири - загальні частоти, а 12 - для зв’язку тільки з тими раціями, які налаштовані на певний субтоном. Це стане в нагоді, щоб не слухати сторонні розмови, а тримати зв’язок тільки з своїми.

У комплекті з No.1 Ip01 йдуть дві знімні антени (одна з них телескопічна), розраховані на радіус роботи в 3 і 5 км відповідно. На відкритій місцевості рація дійсно «б’є» на кілька кілометрів, але в місті через зашумленість ефіру і перешкод у вигляді будівель радіус дії зменшується. Так, в міських умовах з довгою антеною зв’язок між чохлами-раціями впевнено тримається в межах 700-750 метрів. До речі, на сайті https://mirkit.com.ua/category/garnituryi можна вигідно замовити якісні гарнітури, та інші функціональні аксесуари до різного типу рацій.

Не варто забувати, що No.1 Ip01 - це ще і чохол для смартфона, точніше - для iPhone, починаючи з 6-ї моделі. Під різні апарати - стандартні, Plus і Х - передбачено три варіанти чохлів відповідного розміру і з потрібним Вам розташуванням вирізу під камери.

Виглядає No.1 Ip01 як протиударний кейс, і неспроста. Він не врятує дисплей від прямого удару об каміння, але всі інші падіння відпрацює як годиться: впустити iPhone ребром або плазом в такому чохлі не страшно. Внутрішня поверхня аксесуара виконана з м’якого матеріалу, що захищає і скляні, і алюмінієві корпуси від потертостей і подряпин.

No.1 Ip01 таїть в собі ще один сюрприз, а саме - функцію зовнішнього акумулятора. Батарея на 3500 мАг забезпечує до 120 годин роботи рації в режимі очікування, але також при необхідності може зарядити як вкладений в кейс смартфон, так і будь-який інший. Перехідник з USB Type-A (а саме такий роз’єм встановлений в пристрої) на Lightning йде в комплекті, але для підзарядки інших апаратів доведеться скористатися власним кабелем.

Чохол-рація No.1 Ip01 - гаджет корисний настільки ж, наскільки і незвичайний. Він і захистить телефон від пошкоджень, і підзарядить його. А головне, звичайно, дозволить залишатися в доступі навіть там, де не ловить мобільний зв’язок - любителі активного відпочинку на природі зрозуміють. Також аксесуар гідно оцінять і співробітники компаній, яким доводиться часто переміщатися і постійно тримати зв’язок з колегами. В обох випадках No.1 Ip01 відпрацює свою вартість на всі сто відсотків!