Де замовити якісну палітурку

Робота з документами вимагає педантичного поводження. У процесі діловодства документи використовуються постійно, тому подбати про швидкий і легкий доступ до необхідної інформації, а також про збереження документів - рутинна задача для багатьох компаній. Допоможуть у вирішенні цього питання фахівці компанії "Переплетная мастерская".

Ми переплітаємо бухгалтерські, фінансові та кадрові документи, технічну та проектну документації, звіти, медичні карти та інше. Обкладинка дозволяє вести строгий облік документів, уникати втрати частини документів, а також економити місце на полицях, так як переплетені документи займають в півтора рази менше місця, ніж документи в скоросшивателях і папках типу «Корона».

Технологія палітурки

При організації документообігу в компаніях палітурка документів, як правило, виготовляється складовою архівною палітуркою. При такому вигляді палітурки обкладинка справи виготовляється з целюлозного палітурного картону товщиною 1,5-1,75 мм. а корінець справи заклеюєтся переплетною тканиною - коленкором. За ГОСТом при виготовленні архівної палітурки робиться чотири проколи приблизно в сантиметрі від краю листа, після чого стопка листів прошивається щільною канцелярської ниткою. При цьому ми враховуємо, що всі тексти документів повинні вільно читатися, не залежно від їх розташування на аркуші паперу. Далі стопка зшитих аркушів вклеюється в картонну обкладинку, а корінець справи заклеюється коленкором.

Паралельно з архівними палітурками виконуються супутні роботи, такі як разброшюровка, вилучення документів з скоросшивачів, видалення скоб, файлів, скріпок та інше. Для зручності подальшого використання дрібні документи, такі як квитанції, чеки та ін. можуть бути розклеєні окремо на порожній листок. На завершення перелітних робіт оформляються обкладинки документів, підписуються корінці, на документи можу бути складені описи.

На сайті https://pereplet.moscow/ ви зможете замовити різні типи палітурки на будь-який смак:

- На пластикову пружину (найпопулярніший);

- На металеву пружину (дуже надійний);

- Тверду (канальну) палітурку (виглядає дуже презентабельно);

Переваги компанії “Переплетная мастерская”

Виконання замовлень клієнтів починається з виявлення потреб - ми повинні розуміти, як уявляє собі це клієнт. Якість супроводжується тільки з розумінням очікувань клієнтів. В роботі використовується виключно професійне обладнання з якісними комплектуючими матеріалами. Для нас важливо не тільки кількість, але і якість. Термін виконання максимально короткий, затримок практично не буває. У компанії працюють завжди привітні і компетентні люди - зможуть відповісти на будь-яке поставлене питання. Замовляйте у нас плетіння й брошурування - оціните всі переваги!

Найкраще замовляти плетіння й брошурування в “Переплетная мастерская”. Саме тут Вас зрозуміють і зроблять максимально якісно. У роботі використовуються сучасна техніка, яка забезпечує швидке виконання роботи. Розрахувати вартість можна самостійно на сайті, за допомогою калькулятора.

Своє замовлення можете зробити на нашому сайті, а можете просто подзвонити по телефону  +7 (499) 704-36-31. Ми працюємо тільки для Вас - поспішіть зробити перше замовлення за вигідною вартості!