Готуємося до весілля: як вибрати автобус для гостей

Зрозуміло, що весілля - важлива урочиста подія, а значить, готуватися слід заздалегідь. Крім багатьох клопотів, які з'являються в цей період, однією з важливих задач є правильний вибір транспорту для гостей. Рідко, коли хтось із пари має досвід у виборі автобуса. Тому ми приготували кілька рекомендацій з даного питання.

Розглянемо основні 5 рекомендацій, які слід врахувати перш, ніж замовити автобус на весілля:

Час до запланованого заходу

Як показує практика, вибирати транспорт для весільної церемонії, і не тільки автобус, слід якомога раніше. Так буде більше шансів, що на обрану вами дату будуть вільні кращі пропозиції транспортних компаній. Подали заяву в ЗАГС? Саме час шукати відповідний транспорт!

Кількість гостей і місткість автобуса

Складіть список гостей і залиште кілька місць «про всяк випадок». Так у вас буде реальна картина того, якої місткості автобус необхідно замовити. Оренда автобуса на весілля пройде легко і без проблем при правильному обліку цього пункту. Якщо в списку осіб рівно стільки, скільки місць у транспорті, бажано вибрати іншу марку, в якій буде запас крісел. Раптом до гостей приєднається ще один-два родича чи товариша, не брати ж їх в машину до молодят. І якщо вам потрібна оренда автобуса на 40 людей в Києві, ідеальним варіантом буде замовлення в компанії «TaxoBus», адже тут весь транспорт в ідеальному технічному і презентабельному стані, до того ж вас приємно здивують тарифи

Зовнішній вигляд транспорту

Весілля - урочиста подія, а не екскурсія по історичних місцях. Зовнішній вигляд автобуса так само важливий, як і його місткість. Не варто пропонувати своїм гостям варіант маршрутного таксі, знятого з рейсу на пару годин заради вашої церемонії. Це явно зіпсує урочистість і не додасть комфорту і відчуття свята вашим гостям. Старенький ПАЗ або Ікарус теж не додадуть шику і вишуканості. Вибирайте транспортні компанії, у яких в каталозі представлені сучасні автобуси.

Комфорт в салоні

Замовлення автобуса на весілля - це розуміння, в яких умовах будуть знаходитися ваші найближчі та найрідніші люди кілька годин. Зазвичай, крім місця проведення шлюбної церемонії, гості супроводжують молодят на фотосесії і прогулянці. Щоб під час пересування їм було комфортно, автобус повинен бути оснащений зручними сидіннями і клімат-контролем. Обов’язково перевірте, чи відповідає обраний вами транспорт вашим критеріям комфорту.

Договір з транспортною компанією

Визначившись з маркою і моделлю автобуса, слід убезпечити себе від несподіваних ситуацій в важливий для вас день і укласти договір з компанією, де будуть прописані всі деталі угоди. Так ви будете впевнені, що не віддали гроші сумнівною організації, а також - що отримаєте своєчасну подачу замовленої марки і моделі. Наявність договору гарантує Вам, що гості не опиняться зовсім без транспорту. Чи варто так ризикувати і його не підписувати?