Геріатричний пансіонат Life-House - догляд і турбота за літніми людьми на найвищому рівні!

У літньому віці людина потребує особливої ​​турботи і поліпшеної уваги, саме тому похилий вік порівнюють з дитинством. Геріатричний пансіонат Life-House облаштований всім необхідним для того, щоб поліпшити здоров'я і якість життя ваших близьких.

Вже довгий час ми кваліфіковано піклуємося про літніх людей, оточуючи їх максимальною увагою і турботою. Ми працюємо для того, щоб вікові проблеми, і всі особливості пов’язані з ними не були перешкодою для нормальної і сприятливою життя ваших родичів. Приїжджайте до нас на екскурсію і переконайтеся самі.

На жаль, літній людині в похилому віці не завжди вистачає тепла і домашнього затишку. Їй з кожним роком потрібно більше уваги, адже вона стає, як мала дитина. Втім, різниця між дітьми і людьми похилого віку в тому, що здоров’я останніх починає падати. А це значить, потрібно робити професійний масаж, стежити за тим, щоб вчасно були випиті всі необхідні ліки, вчасно пройти плановий медогляд. А якщо вдома, ще перебувають діти, то це стає зовсім неможливо. Вони теж потребують вашої уваги.

Або якщо літня людина злягла і не може пересуватися сама, тоді квартира перетворюється не в затишний будинок, де хочеться відпочити після напруженого робочого дня, а в палату реанімації. Літній людині такий підхід тільки шкодить. Їй не хочеться відчувати себе тягарем, не хочеться приносити незручності, вона потребує професійної допомоги психолога, доглядальниці, лікаря. У домашніх умовах таку допомогу забезпечити неможливо.

Пансіонат для людей похилого віку Life-House, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://life-house.ua/ciny/, забезпечить відновлення здоров’я не тільки тим літнім людям, хто може пересуватися, а й лежачим, хворим. Найчастіше ініціаторами переїзду в будинок для людей похилого віку є не діти, а самі літні люди. Їм дуже важливо мати свій особистий простір, свої знайомства, самим справлятися зі своїми потребами і вирішувати свої питання. Але в той же час, вони вже не можуть надавати повноцінний догляд за собою, і наш заклад це відмінний вихід в таких випадках.

Ще один плюс в будинку для літніх людей в тому, що в ньому всі послуги оплачені, і цей факт дозволяє нашим клієнтам почувати себе вільніше. Вони не відчувають сорому, що відривають від якихось важливих справ людей, що особливо похилого віку відволікає інших людей від їх потреб. Ні, персонал виходить на роботу для того, щоб надавати увагу і догляд для літніх людей в нашому пансіонаті.

Велика частина наших клієнтів знаходиться на повному пансіоні. А щодо послуг, які отримують наші постояльці, то це:

- цілодобова турбота і догляд;

- 4-разове повноцінне якісне харчування;

- проживання в комфортабельних номерах;

- щоденна програма (розпорядок дня);

- лікувальний масаж і відновлювальна гімнастика;

- огляд профільних лікарів;

- контроль прийому ліків;

- грамотно організоване дозвілля.

Ми робимо свою роботу якісно, а кращий показник якісної роботи це відгуки наших постояльців. Чистота і комфорт, увага і турбота - ось основні приоритети геріатричного пансіонату Life-House!