Американські меблі дизайнера Майкла Аміні - доступна розкіш

Наш будинок - це те місце, куди ми приходимо після важкого і насиченого трудового дня, бажаючи знайти спокій і умиротворення. Для повноцінного відпочинку людині вкрай необхідно отримувати максимум комфорту і релаксу як морально, так і фізично, саме тому меблі, якими ми облаштовуємо своє «гніздечко» грає величезну роль в нашому душевному стані і подальшій працездатності.

Все частіше ми приходимо до висновку, що стандартні меблі малознайомих виробників, представлені ​​в довколишніх магазинах, мало задовольняють наші естетичні побажання і далеко не завжди відповідають всім вимогам в питанні якості і функціональності. У прагненні придбати щось більш цікаве і практичне, ми розглядаємо варіанти дорогих колекцій від виробників, які зарекомендували себе з позитивного боку.

Американські меблі Майкла Аміні відомі на ринку вже більше 20 років. Головний дизайнер і засновник корпорації AICO об’їздив півсвіту, надихаючись предметами старовини, традиціями меблевого мистецтва різних країн і використовуючи отриманий досвід у створенні власної м’яких меблів. Основні риси, що характеризують їх, це передові технології, елегантність кожної деталі і показна вишукана розкіш.

Для створення класичних меблів з масиву використовується цілий спектр високоякісних матеріалів: цінні сорти деревини, дорогий текстиль, мармур, шкіра, хутро та ін. Де ж у нас можна придбати ці чудові речі? Ось посилання магазин мебели премиум класса Esteema, саме тут ви зможете вигідно замовити оригінальні авторські меблі цього дизайнера

Основні колекції

Тонке поєднання різних матеріалів в цілій колекції або в окремо взятому предметі, їх ретельна ручна обробка - це фірмова риса ексклюзивних речей від Майкла Аміні. Фотографії меблів з Америки дозволяють нам перенестися в фешенебельні особняки голлівудських зірок разом з колекцією Hollywood Swank або в дивовижні імператорські палаци, відтворені в колекції Victoria Palace.

Нестаріюча англійська класика в колекціях Windsor Court і Essex Manor вразить вас витонченістю ліній і філігранним поєднанням різьбленого дерева і натуральної шкіри, а колекція Tuscano додасть вашому інтер’єру відтінок впізнаваного італійського шику. Американські вінтажні меблі Айко в колоніальному стилі створять романтичну атмосферу часів освоєння Нового Світу, а дивовижні дитячі меблі - затишну обстановку для сну, відпочинку і розвитку ваших дітей.

Меблі в американському стилі - це досить розмите формулювання, адже під нею можуть мати на увазі такі канони як «колоніальний», «класичний», «вінтажний» або «сучасний». При цьому люди, які хочуть купити меблі з Америки, зазвичай уявляють собі добротні і досить габаритні дивани, зручні м’які крісла в світлих тонах і масивні обідні столи. Насправді асортимент сучасних фабрик неймовірно широкий і здатний задовольнити запити як строгих європейців, так і схильних до еклектичності американців.

Елітні американські меблі компанії AICO - це ваш унікальний шанс облаштувати свій будинок відповідно до власних уподобань. До лінійки бренду входять колекції, виконані в стилі класика, бароко, рококо і модерн. Любителям сучасних рішень в інтер’єрі напевно сподобаються колекції Afer Eight і Beverly Blvd, що поєднують в собі лаконічний дизайн, ергономічність і аристократизм. Бренду є що запропонувати і батькам, які шукають меблі для дітей.

Будь-який елемент колекції, будь то розкішний диван, крісло, пуф або дизайнерська шафа, є не тільки твором мистецтва, що радує око, але і максимально зручним і функціональним предметом меблів, який буде дарувати вам затишок і комфорт багато років.

Завдяки інноваційним технологіям виробництва і ручній праці червонодеревників меблі від Майкла Аміні сьогодні по праву вважається одним з кращих сучасних втілень традицій древніх майстрів. Привносячи в свої колекції нотки нового часу, майстерно моделюючи матеріали, використовуючи інкрустацію, ковку і драпірування, дизайнер створює ексклюзивні речі з власним «характером», здатні перевершити будь-які очікування.