Любителям піци на замітку: як вибрати службу доставки

Хто з нас хоча б раз не вдавався до послуги з доставки піци? Думаємо, переважна більшість пробували цей сервіс, адже варто лише повідомити оператору про свій вибір або залишити заявку на сайті і через деякий час гаряча, ароматна піца буде у вас на столі!

Чому це так затребувано? Тому що ви не витрачаєте час в магазині, вибираючи інгредієнти для самостійного приготування піци, вам не доводиться їсти несмачний напівфабрикат, часто, низької якості і розчаровуватися в подібному продукті. За великим рахунком всі ваші тимчасові витрати займає дзвінок в службу доставки, щоб замовити піцу і очікування кур’єра, який доставить ваше замовлення.

Де краще замовити послугу быстрая доставка пиццы Одесса, як же вибрати компанію, яка не тільки швидко доставить вам піцу, а й смачно її приготує? У нашій статті розповідаємо на що слід звернути увагу, щоб отримати якісне обслуговування і смачне частування.

Поради щодо вибору служби доставки

1. Запам’ятайте, що у компанії, яка поважає себе і своїх замовників, завжди є свій сайт, причому максимально інформативно розповідає про всі пропозиції. Тут ви зможете ознайомитися з каталогом пропонованих піц, інгредієнтів, з яких вони готуються, цінами, фото і умовами доставки. До слова, такого різноманіття піци, що пропонує «Ресто-Престо» ви не знайдете ніде, причому якість тут на найвищому рівні, а ціни досить помірковані. Недарма, ця служба доставки вважається кращою в Одесі!

Також сервіси доставки дуже часто проводять різноманітні акції, та розміщують спеціальні пропозиції, як для нових, так і для постійних клієнтів. Також, на сайті ви можете залишити заявку або відгуки про якість отриманого обслуговування.

2. Каталог страв, представлений на сайті, повинен бути максимально інформативний і наочний. Якщо замість красивих, апетитних фото ви бачите нечіткі, розмиті зображення, а інформація про склад піци зовсім відсутня, то навряд чи ця служба доставки особливо печеться про якість їжі.

3. Не полінуйтеся подивитися відгуки на дану службу доставки, перш ніж замовляти піцу. Звичайно, ви можете вибрати кращий сервіс самостійно, замовивши в різних компаніях і порівнявши умови, але чи варто так ризикувати, якщо до вас хтось вже мав досвід замовлення в цій компанії?

4. Швидкість доставки - це один з найголовніших показників рівня компанії, яка займається розвезенням піц. Нікому не захочеться їсти холодний, неапетитний корж із засохлою начинкою замість гарячої страви, що очікувалося отримати від кур’єра. Обов’язково уточніть у оператора за який час кур’єр доставить ваше замовлення і в разі невиконання зазначених тимчасових рамок вимагайте компенсації.

Безумовно, трапляються форс-мажори, коли на зазвичай спокійних вулицях збирається пробка, але компанії, що піклуються про клієнтів обов’язково зателефонують і попередять про те, що час доставки може бути відтермінований у зв’язку з непередбаченими обставинами.

Нерідкі випадки, коли кур’єр не може знайти адресу, тому що в будинку кілька під’їздів або корпусів. Якщо ви розумієте, що людині, що опинилася в цьому районі буде складно знайти вашу адресу, обов’язково в подробицях поясніть на що орієнтуватися і як потрапити до необхідного дому. Намагайтеся вибирати той сервіс, що спеціалізується на доставці в ваш район - це дозволить скоротити час очікування і отримати довгоочікувану піцу досить оперативно.