Де замовити перевезення меблів

Напевно, кожному в житті доводилося хоч раз переїжджати. Можливо, це була покупка нової квартири або ж переїзд в інше місто. Коли потрібно вирішити питання про перевезення меблів, важливо підійти до цього ґрунтовно і дуже серйозно. Як відомо, меблі є досить крихкими виробами, тому перевезення повинні бути максимально делікатними і акуратними.

Щоб меблі було доставлено в пункт призначення в цілості й схоронності, потрібно, щоб перевезення була організована на належному рівні, з дотриманням обов’язкових правил.

Перевезення меблів починається з того, що їх потрібно підготувати до транспортування. Дверцята шаф потрібно закріпити, скляні і дзеркальні елементи вийняти і упакувати окремо, зняти всі ручки.

Після підготовки меблі потрібно перемістити до транспорту, який і буде здійснювати їх перевезення. Завантаживши меблі, їх слід надійно закріпити, а в тих місцях, де можливі удари або тертя потрібно прокласти поролон, чи аналогічний матеріал. Якісне перевезення меблів забезпечить надійна упаковка. Багато компаній-перевізники надають пакувальний матеріал, щоб під час перевезення меблі не пошкодилися.

Важливо не тільки правильно повантажити меблі на транспортний засіб і перевезти їх, не менш важливо правильно розвантажити її, уникаючи пошкоджень і ударів.

Загалом, таке відповідальне міроприємство краще довірити професійним перевізникам, які мають багаторічний досвід в цьому напрямку, тому замовляйте послугу перевезення меблів Київ в компанії МЕБЛЕВОЗКА, яка на протязі багатьох років займає лідируючі позиції в цьогму столичному сегменті, завоювавши заслужену довіру і високу репутацію як сумлінний виконавець перевезень любої складності. В арсеналі компанії великий вибір автотранспорту вантажопідйомністю від 1,5 тон до 7 тон, сучасний надійний вантажний інструментарій і пакувальний матеріал, відповідальний професійний персонал.

У чому переваги перевезення меблів професійними перевізниками?

Вибравши надійну компанію-перевізника, можна отримати такі переваги:

- перевезення меблів буде виконано професійно на всіх етапах;

- для перевезення буде підібрано правильний транспортний засіб;

- буде вибрано оптимальний маршрут;

- меблі при перевезення не запиляться, що не забрудняться, на корпусних виробах не буде відколів і подряпин, а на м’яких - розривів тканини та інших пошкоджень;

- буде зекономлено час, сили, нерви і гроші.

Професійні компанії-перевізники мають в своєму штаті лише професійних вантажників, роботу яких буде контролювати менеджер.