Скляна майстерня Sklomax - досконалість в кожній деталі!

Компанія Sklomax запрошує вас в світ незвичайного і дуже тонкого мистецтва - обробки скла і виготовлення виробів з цього крихкого і багатого матеріалу. Наші фахівці готові запропонувати вам сучасну, цікаву продукцію, яка стане витонченою прикрасою і прекрасним функціональним рішенням для кожного інтер'єру!

Скляна майстерня Sklomax. детальніше про яку дізнатися можна на сайті https://sklomax.com.ua/ - це повноцінний технологічний комплекс, в якому можна легко знайти все, що необхідно. Ми пропонуємо:

• всі види листового скла, необхідного розміру і товщини;
• дзеркальне полотно, дзеркала на будь-який смак, цікаві сучасні рішення в дизайні;
• обробку скла і дзеркал (шліфування, матування, фацетування, тонування скла);
• загартування скла на професійному обладнанні (наша скляна майстерня оснащена інноваційною та професійною технікою іноземного виробництва);
• виготовлення меблів, аксесуарів, елементів інтер’єру (скляні перегородки, двері, сходові скляні огорожі і т.д.);
• підбір і продаж фурнітури, виготовлення багетів для дзеркал;
• створення ексклюзивних вітражів, дизайнерських аксесуарів, художніх виробів.

Скляна майстерня Sklomax - це професійні майстри і досвідчені співробітники, повноцінний сервіс високого рівня, великі можливості і широкий вибір варіантів і дизайнерських ідей. Ми готові до постійної співпраці з респектабельними компаніями, виробниками, посередниками, дизайнерами і будівельними фірмами. Невеликі приватні та індивідуальні замовлення ми виконуємо так само кваліфіковано і грамотно, як і масштабні об’єкти комерційного характеру.

Наші переваги і можливості

Скляна майстерня Sklomax обладнана за останнім словом техніки. Пристрої для різання, обробки, гарту скла, тонування або матування поверхні створені з урахуванням всіх особливостей роботи з крихким матеріалом, і дозволяють втілити в життя навіть найскладніші завдання. Крім того, працюють у нас тільки досвідчені майстри, які не допускають помилок, пошкоджень або браку, і гарантують ідеальне якість, безпеку і досконалість готових виробів.

Чому варто вибрати скляну майстерню Sklomax:

• ми працюємо щодня, звернутися за консультацією можна в будь-який час, нескладні замовлення можуть бути підготовлені в найкоротші терміни;
• ми використовуємо тільки дійсно якісні матеріали, скло та дзеркала високої марки, які мають відмінні функціональні характеристики і виглядають презентабельно і ефектно;
• у нас в штаті працюють дизайнери, які допоможуть підібрати оптимальне рішення для кожного інтер’єру, порадять найкращі способи оригінального оформлення, а також підберуть фурнітуру і комплектуючі для виробів зі скла або дзеркал;
• ми пропонуємо свої готові товари, а також працюємо з матеріалами замовника. Попередньо необхідно проаналізувати якість і характеристики цього матеріалу, і уточнити, чи можна обробити його тим чи іншим способом.

У скляній майстерні Sklomax ви знайдете всі види матеріалів, товарів і готових виробів, які можна створити з нього. Індивідуальне замовлення дзеркала, скляних перегородок в душі, комплекту меблів для офісів - це завжди ефектно, красиво і практично! Такий підхід зробить ваш будинок або приміщення незвичайним і ексклюзивним, дозволить уникнути стереотипів.

Гармонія у всьому - це правило, яке обов’язково має працювати для оформлення інтер’єру чи екстер’єру за допомогою скла і дзеркал. Звертайтеся до нас в будь-який час, телефонуйте або залишайте заявки на сайті компанії.