5 типів сонячних окулярів, які в моді цього літа

Вибрати відповідну модель сонячних окулярів не завжди вдається відразу. Модель вважається вдалою, якщо вона підходить до форми обличчя, розташуванню очей, висоті чола, зачіски. Крім того, мода змінюється, і кожен сезон з'являються нові моделі, які дозволяють виглядати сучасно і стильно.

Спортивні окуляри

Спорт-стиль продовжує підкорювати серця. Слідом за кросівками в поєднанні зі спідницями і брюками з лампасами в моду увійшли спортивні сонцезахисні окуляри. Це універсальна річ, яку можна носити і з сукнею, і зі спортивним костюмом. Окуляри виглядають, як суцільна маска, вони можуть переливатися або бути на половину затемненими.

Квадратні окуляри

Ця модель увійшла в ТОП 5 зовсім недавно. Останні кілька років модні панянки вважали за краще носити трохи іншу форму, але цього літа все докорінно зміниться. Зараз квадратні окуляри прийнято носити в розмірі оверсайз, лінзи можуть бути в широкій оправі неправильної форми. Раніше такі окуляри були на піку популярності в 70-х роках. Зараз же в них хизуються перші модниці з різних країн світу.

Котяче око

Любителів сонцезахисних окулярів в формі котячих очей в цьому році порадує різноманітність. Моделі можуть бути супервузькі, більш геометричними, виконаними в різних стилях і оправах. Окуляри з трохи загостреним і витягнутим в верх куточком оправи увійшли в моду ще в 50-і роки, а зараз вони впевнено повертаються в п’ятірку наймодніших аксесуарів літа 2019.

Максимальна прозорість

Літо - час різнобарв’я! Чорні, коричневі і дзеркальні окуляри відмінно захищають від сонячних променів, але якщо ви хочете підкреслити свій образ і виглядати стильно, приміряйте великі окуляри з напівпрозорими кольоровими лінзами. Помаранчевий, персиковий, рожевий, блакитний, салатовий, - це лише мала частина модних відтінків нинішнього літа!

Оправа

Будь-яка форма окулярів буде виглядати відмінно, якщо оправа буде зроблена в ретро стилі. Як відомо, мода - явище циклічне, і те, що було в тренді раніше, обов’язково повернеться на вершину через кілька десятків років. Головні модні рішення - матові оправи, вкраплення, цікавий градієнт, титанові деталі і нова колірна палітра.