Леді Гага в кольє від Тіффані на премії Оскар 2019

Головною прикрасою 91-ї премії «Оскар» стало кольє з гігантським канарковим діамантом, в якому з'явилася Леді Гага. Співачка - давній друг американського ювелірного Дому Tiffany & Co. Саме тому в честь дуже-дуже важливого для неї вечора сейф покинув легендарний діамант «Тіффані»: чудовий камінь кольору fancy vivid yellow вагою в 128 каратів.

Ось він як неперевершено сяє в кольє, відтінений ефектними сережками в тому ж стилі! За всі 140 років своєї історії цей камінь лише в третій раз «вийшов у світ».

Майже півтора століття тому на рудниках Кімберлі в Південній Африці був знайдений величезний - 287 каратів! - жовтий алмаз. Через рік він був куплений Чарльзом Тіффані, засновником ювелірної імперії під бірюзовим прапором. Потім ще рік алмаз гранували в Парижі під керівництвом Джорджа Кунца (одного з «батьків» гемології, в честь нього назвали кунцит, наприклад) - додали більше 30 додаткових граней в існуючий канон, щоб розкрити всю красу.

До світського дебюту діаманту «Тіффані» залишалося після ограновування ще півстоліття з лишком. У 1957 році його показала публіці Мері Крокер - дружина відомого американського дипломата Уайтхаус і внучка залізничного магната. Через чотири роки він (в тому ж кольє роботи Жана Шлюмберже) сяяв на шиї Одрі Хепберн на промо-портретах в образі Холлі Голайтлі для промо-кампанії «Сніданку у Тіффані». Так-так, ви тільки що зрозуміли, що рухало стилістами Леді Гаги в виборі чорного плаття з рукавичками і характерною зачіскою.

Леді Гага є амбассадором бренду і обличчям лінії HardWear. Саме вона була удостоєна честі вперше продемонструвати легендарний скарб на червоній доріжці премії Оскар.

За словами головного геммолога Tiffany & Co. Мелвіна Кіртлі: «Рідкість, краса і магнетизм алмазу Тіффані безпрецедентні. Гра світла, енергії, блиску і пишноти, як ні в якому іншому подібному виробі! Для дорогоцінного каменю подібної історичної значущості вихід на червону доріжку - велика гордість».

Нагадаєо, співачка отримала свій перший «Оскар» за пісню Shallow у фільмі «Зірка народилася». Ця картина - режисерський дебют Бредлі Купера, який разом з Леді Гагою зіграв в стрічці головну роль. Романтична історія про двох музикантів - один вже отримав визнання, інший тільки до нього йде. Вони знайомляться, закохуються одне в одного, разом працюють, а потім один з героїв закінчує життя самогубством.

Бажаєте виглядати вишукано, стильно, і привабливо? Саме для вас інтернет-магазин https://s925.com.ua/shop/product-category/kole підготував чудову колекцію кольє Пандора - ексклюзивні срібні прикраси, здатні органічно доповнити святковий і повсякденний образ.