Гурт Dakh Daughters повертається

Гурт Dakh Daughters можна впевнено назвати одним із найвідоміших бендів України. За останні роки він став культовим не лише у нас, але і за кордоном. Виступи в США та Європі не залишили глядачів байдужими. Тому і на Україні чекали їхніх нових концертів.

Неповторний стиль Dakh Daughters

Кожен виступ, кожна композиція Dakh Daughters являє собою щось неймовірне. Це ідеальна гармонія ритму, традиційних мотивів, та яскравих кольорів. Їх пісні відрізняються нелінійними партіями. Текст пісень говориться шипінням, криком або викликом. Весь гурт має дуже різний по типу вокал, а тому разом їх голоси звучать так, як ніколи не будуть лунати поодинці. Тому купити білети на концерт Dakh Daughters є шляхом до незабутніх вражень.

Творчість Dakh Daughters – це поєднання диких та яскравих образів, класичних інструментів та мотивів музики різних народів світу. Сам проект виступає в жанрі кабаре та театрального перфомансу з елементами фольклору. Почав гурт свій шлях в 2012 році.

В 2016 році був представлений перший їх альбом, який має назву “If”. Названо це в честь відомого вірша Р. Кіплінга. В тому альбомі будо записано 9 пісень. В 2017 був знятий кліп, який здобув велику популярність в мережі. А вже весною 2019 року був презентований новий альбом Air. Взагалі, творчість Dakh Daughters є відкритою, тому з нею можна легко ознайомитися через інтернет.

Ви точно не знайдете подібної групи. Дівчата являются унікальними виконавцями. Їх творчість вібрала в себе все найкраще з музики та літератури и прошла через сердце цих тендітних дівчат. Таке мистецтво дійсно заслуговує на увагу.

Придбати квитки на концерт Dakh Daughters

Неординарний та неповторний стиль Dakh Daughters зумів підкорити і Європу. Гурт мав багато концертів в інших країнах. Тепер починається час перших концертів в Україні. Починаються вони з 7-17 жовтня 2019 року.

Львівський концерт відбудеться 7 жовтня. Відбудеться дійство в театрі імені Заньковецької. Купити білети можна на сайті Тікетсбокс — https://dakh-daughters.ticketsbox.com/ua/. Це не тільки надійний партнер, але і можна заздалегідь спостерігати за майбутніми святами. Сервіс працює стабільно, що є дуже важливим, коли потрібно операцію зробити швидко. Стати свідком конкретну Dakh Daughters – це добра ідея. Гурт повертається в Україну, щоб показати свої кращі сингли, а також представити новинки. Тому краще не тільки послухати, але і подивитись своїми очима на то, що так зачарувало фанатів за кордоном. Проте, їх музика – це справжня магія!