Яких помилок слід уникати при підборі офісних меблів?

При оформленні офісного приміщення надважливим є створення зручної та комфортної обстановки, яка націлювала б на робочий процес. Інтер’єр не повинен відволікати, він не має бути ні занадто нудним чи жорстким, сприяючи напруженню в колективі, ні занадто розцяцькованим. Потрібно обрати «золоту середину», коли працівники почувають себе комфортно, при цьому максимально зосереджуючись на роботі.
Прикладом надійної якості можуть слугувати офісні меблі, що представлені в інтернет-магазині mebshop.kiev.ua

Як обирати офісні меблі?

Сучасний ринок, пропонуючи величезний вибір різноманітних меблів, має безліч гідних варіантів для оформлення офісів. Безумовно, для нормальної працездатності рекомендується обирати максимально зручні та якісні моделі. Обов’язковими елементами робочого місця офісного працівника є стіл, стілець та тумба. Додатковими можуть бути різноманітні приставні системи, стелажі, полички. Зазвичай офісні шафи та пенали знаходяться в загальному доступі, хоча окремі секції шаф можуть бути обладнаними замками для зберігання важливих робочих матеріалів та документів.

Офісні меблі повинні відрізнятись надійністю та ергономічністю. На їх міцність впливає багато факторів виготовлення, але в першу чергу повинні бути якісними матеріали, фурнітура та кріплення.

Прикладом надійної якості можуть слугувати офісні меблі, що представлені в інтернет-магазині mebshop.kiev.ua. На промо-фото ви зможете уважно роздивитись якість стиків будь-якої з моделей.

Яким матеріалам віддати перевагу?

Вітчизняна промисловість пропонує безліч моделей, що різняться не лише конструкцією чи габаритами, але й матеріалами виготовлення. Ви можете побачити меблі з

·         деревини,

·         скла,

·         металу,

·         пластику,

·         МДФ,

·         ДСП.

Вони мають не лише різні техніко-експлуатаційні характеристики, але й суттєво відрізняються за ціною. Якщо зразки з деревини, скла або металу найчастіше відносяться до коштовних варіантів преміум-класу, то меблі з пластику, зазвичай, економ-класу.

Найбільш популярними є меблі з ДСП та МДФ. Їх експлуатаційні характеристики приблизно однакові – при гідній експлуатації вони будуть слугувати довго, не втрачаючи своїх ТЕХ. Вирішальна різниця між ними – в їх складових: плити МДФ не мають у своєму складі шкідливих компонентів, тому вони мають трохи більшу ціну. Але натомність плити МДФ досить одноманітні відносно естетичної складової.

Що ж до екологічної безпеки меблів з ДСП, гарантувати її можуть лише промислові виробники. Оскільки до складу ДСП входять формальдегіди, випаровування яких є шкідливим для здоров’я, важливо, щоб ці речовини не потрапляли в повітря. Ось чому настільки важливою є якість виготовлення: в моделях, вироблених в фабричних умовах, всі місця стиків плит ДСП ретельно заклеєні кромковою стрічкою, яка перешкоджає проникненню шкідливих парів в повітря.

Тобто, виготовлені в промислових умовах меблі й із МДФ, й із ДСП однаково безпечні, надійні і функціональні. Тому фірми зазвичай надають перевагу саме їм. Рекомендуємо лише звертати увагу на якість виготовлення. Якщо це інтернет-магазин, уважно вивчіть промо-фото, звертаючи особливу увагу на те, щоб всі відкоси були ретельно закромковані