Сукня в горошок: нестаріюча класика для вишуканого стилю

У 2019 є одна важлива тенденція - подорожувати в часі. Тому, знову в моді сукні в горошок для жінок. Це можуть бути прості фасони, а також сарафани в горох, які можна носити на роботу і при створенні офіційного стилю. У цьому випуску розглянемо основні тренди сезону і подивимося, як виглядають актуальні речі на фото.

Сукні в горошок однаково добре виглядають, як на повних, так і на дуже струнких дівчатах. І якщо ви купляєте добротний стильний брендовий одяг на ua.emiliadelloro.com, то горошкові сукні аж ніяк не зіпсують ваш вишуканий лук! Але про все по порядку. Пропонуємо вашій увазі повних огляд відродженого тренду.

Особливості суконь в горошок: універсальність і призначення

Перш ніж міркувати про сукні в горошок, правильним буде спочатку дізнатися про особливості таких моделей. Практично всі вироби можна розділити на кілька груп. Всі вони відрізняються за призначенням, за типом фігури, а також по малюнку, довжині подолу або спідниці і за деякими іншими критеріями. Безліч дівчат, звертають увагу на такі сукні, так як їх важлива особливість - це універсальність.

З принтом в горошок можна побачити, як повсякденні, так і вечірні моделі. Взагалі, універсальність - це найчастіше слабка сторона сучасних суконь, що не можна сказати про вироби в горошок. Вони володіють особливим шармом в стилі 50-х років. Саме він допомагає провідним модельєрам створювати урочисті, вечірні, ділові і прості вуличні наряди. Стилісти настійно рекомендують звернути особливу увагу на цей плюс дівчатам, які не люблять витрачати багато часу і грошей для створення універсального наряду - на всі випадки життя.

Напевно, менш універсальними є сукні в горох з рюшами і воланами. Їх складніше поєднувати з простою повсякденному взуттям. Особливо з усіма улюбленими кедами і кросівками.

Кілька десятиліть тому дівчата визнали принт в горох найромантичнішим і грайливим. Це стало причиною того, що практично всі провідні модельєри почали використовувати матеріали з таким малюнком для створення незвичайних нарядів.

Особливо полюбився самобутній принт великим дизайнерським будинкам. У 2019 можна побачити розкішні сукні в горошок від Дольче Габанна. У сучасній колекції представлені вечірні та повсякденні сукні з воланами, рюшами і оригінальні вставками.

Залежно від того, як саме розташований горох на матеріалі, яких він розмірів і кольору, можна візуально коректувати фігуру. Деякі дівчата для того, щоб звузити талію використовують сукні з запахом. Така модель підійде повній жінці.

Стилісти говорять ще про одну унікальну особливість суконь з принтом в горошок. Цей малюнок дуже цікавий тим, що він легко вписується в абсолютно будь-які образи. Їх можна носити зі звичайними кедами і джінсовкою. Так можна дійти до роботи, а як буде потрібно переодягнутися - надіти туфлі на високих підборах. Прогулянки по місту в такій сукні будуть романтичнішими і в ній обов’язково отримаєте багато чоловічої уваги і компліментів.

Одне з питань, яким дівчата цікавляться особливо - кому йдуть сукні в горошок. Насправді, відповідь очевидна. Вони підходять абсолютно всім дівчатам без виключення. Все це пов’язано безпосередньо з особливостями, про які було сказано раніше і ще пізніше побачите повний опис моделей з деякими рекомендаціями по типу фігури.

Єдине, що варто сказати початківцям модницям - це те, що сукня має бути практичною. Не варто скупитися і набувати неякісні дешеві на вигляд речі. Найкраще один раз витратити велику суму на дуже якісне плаття. Тоді воно буде сидіти по фігурі. До речі, що найголовніше при виборі одягу і суконь - це лекала.

Залежно від того, як дівчина підготовлена ​​до покупки, відразу можна сказати про те, підійде їй вбрання плаття чи ні. Якщо вона має в своєму розпорядженні хороший бюджет, який дозволить прогулятися по магазинах без страху втратити останню суму, то у неї є всі шанси на придбання гідного наряду!