Букет для чоловіка: квіти - символ сили

Чи доречно чоловікові дарувати букет квітів? Безумовно! Квіти - це відмінний спосіб показати свою любов і висловити своє ставлення до тієї людини, для якої вони призначені. Немає такого правила, що букети необхідні тільки жінкам. Квіти - це знак вираження щирих емоцій. Якщо ви захочете порадувати батька, брата, друга або чоловіка, подаруйте їм квіти.

Хороший букет - відмінний подарунок для коханої людини, чи колеги-юбіляра, неодмінний атрибут будь-яких урочистостей. Скористайтесь послугою Доставка квітів Вінниця на сайті roza.vinnica.ua, саме там ви знайдете чудові оригінальні букети, і цілі флористичні композиції, які нікого не зможуть залишити байдужими!

Які квіти дарують чоловікам: топ букетів для сильної статі

Вибираючи букет для чоловіка, пам’ятайте, що представники сильної статі, на відміну від жінок, віддають перевагу більш темним відтінкам, ніж пастельні тони. Тому композиції з орхідей фіолетового, пурпурного кольору або багряно-червоні троянди - кращий вибір для представників сильної статі.

Наприклад, букети з антуріума або гладіолуси через їх відмінну форму і колір стануть хорошим вибором, оскільки уособлюють собою силу і витримку. Букет чоловікові з бамбукових стебел, які, як відомо, приносять удачу, також стануть оригінальним і приємним подарунком.

Приводи дарувати квіти чоловікові

Букети можна підносити в будь-якому випадку, оскільки квіти мають здатність робити звичайний день особливим. Елегантна троянда в колбі або інша флористична композиція стане вдалим подарунком в честь будь-яких подій. Це може бути річниця весілля, день народження, День батька, День святого Валентина або просто нагадування, що ви сумуєте або висловлюєте свою турботу. Ви можете відправити йому з супроводжуючою запискою квіти в офіс або додому.

Вибираючи, які чоловікові подарувати квіти, звертайте увагу на відтінок бутонів. Значення квітів часто змінюється в залежності від їх кольору. Це стосується, наприклад, гіацинтів, троянд або тюльпанів.

Загальноприйнято, що:

- Жовті квіти означають негативні почуття, такі як ревнощі або безнадійне кохання. Тому небажано їх дарувати, якщо тільки вони не є частиною букета. У поєднанні з іншими рослинами жовтий колір випромінює енергію, оптимізм.

- Білий - символ невинності, делікатності, подяки, поваги. Він є ознакою благородних почуттів.

- Червоні квіти висловлюють любов до свого обранця або до батьків. Це колір, призначений для людей, яких ми любимо.

- Рожеві - це колір дружби, також означає симпатію, яку ми даруємо іншій людині.

- Синій відтінок свідчить про вірність.

- Фіолетовий колір означає смуток і печаль, але в комбінації з іншими рослинами втрачає своє сумне значення.

Слід враховувати, що букет зі зрізаних квітів більш елегантний, ніж рослини у вазонах.

По матеріалам https://buketik24.com.ua/dostavka-kvitiv-vinnicya/