Екструдований пінополістирол Penoboard - легкий надійний утеплювач

В даний час, коли питання енергозбереження стає надзвичайно актуальним, пошук і використання якісних, безпечних теплоізоляційних матеріалів дозволяє суттєво заощадити. Використовуючи для цих цілей продукцію українського виробництва ТМ «Penoboard» ви можете на сто відсотків бути впевненими в її якості, адже виготовляється вона з використанням найпередовіших технологій і європейських стандартів.

Використовується екструдований пінополістирол Penoboard в якості теплоізоляційного матеріалу всередині приміщень, якщо зовні здійснити утеплення неможливо. Підходить для підлог і стель багатоквартирних будинків, за винятком першого і останнього поверхів. Незамінний для теплоізоляції укосів дверей і вікон. Можна використовувати як підкладку під підлогу з підігрівом або використовувати для вирівнювання стін з ефектом теплоізоляції. Плити мають відмінні звукоізоляційні характеристики.

Пінополістирол Penoboard, що має структуру з закритими гомогенними осередками, і на 98% складається з повітря, має такі властивості:

- низький коефіцієнт теплопровідності

- несприйнятність до дії вологи

- стійкість до перепадів температур

- висока міцність на стиск і вигин

- високий ступінь водонепроникності і паронепроникності

- постійність розмірів

- мала вага

- простий в застосуванні, може укладатися майже при будь-яких погодних умовах.

Переваги використання пінополістиролу Penoboard для теплоізоляції будівельного об’єкта:

- цей матеріал має по всім сторонам плити систему пазогребневого з’єднання, що забезпечує безперервний ізоляційний шар без утворення містка холоду.

- монтаж пінополістірола може проводитися в будь-яких погодних умовах, плити несприйнятливі до дії вологи, тому захист від дощової води або снігу не потрібен і матеріал може спокійно зберігатися під відкритим небом.

- плити Penoboard мають достатню міцність, що дозволяє витримувати суттєві навантаження, що передаються від верхнього шару матеріалів

- вся поверхня є теплоізольованою, захищеною від напруг, що викликаються екстремальними температурами.

- безперервність поверхні зістикованих жорстких теплоізоляційних плит підвищує стійкість проти горизонтальних навантажень.

Варто зазначити, що пінополістирол Penoboard пройшов численні випробування і перевірки, відповідає всім європейським стандартам якості і безпеки.

Penoboard - це гарантована безпека, надійність, простота і висока швидкість монтажу в поєднанні зі зручністю використання. При нинішніх темпах будівництва будівель та споруд, де час - дійсно гроші, ці якості якраз дуже до речі!