Особливості і переваги вакуумного обладнання ERSTEVAK

Вакуумне обладнання - це велика група пристроїв, що дозволяють створювати і підтримувати вакуум, тобто розріджений стан газу в лабораторно-виробничих умовах.

Перевагами подібного оснащення є:

- підвищена продуктивність;

- енергозбереження та економічне використання ресурсів;

- поліпшення якості виробленої продукції.

Так, вакуумне пресування забезпечує фабрики зносостійкими заготовками для меблів, дверних полотен, що не потребують лакування і стійкі до механічних пошкоджень. Також подібне обладнання активно застосовується в науково-дослідних центрах, на металургійних, машинобудівних, газопереробних підприємствах. Але найбільш воно затребуване в хімічній, харчовій промисловості, будівництві, електроніці, медицині і фармацевтиці.

Класифікація обладнання здійснюється на підставі його призначення. Виділяють вакуумні насоси різних типів в т.ч. системи, повітродувки і відкачні пости, печі, камери, вакуумметри і датчики вакууму.

Крім цього випускаються спеціальні розробки: імітатори космосу, апаратура для дегазації, пайки, епітаксії (нарощування монокристаллической плівки). Відмінним зразком таких товарів можна назвати вакуумне обладнання, що пропонує компания ЭРСТВАК, наприклад, потужні станції для лікарень, госпіталів, нестандартні прилади, що виготовляються під замовлення.

На сайті erstvak.com можна знайти різні види вакуумного обладнання:

1. Вакуумні насоси. Вони використовуються в установках, де потрібно підвищений вакуум. Насоси дозволяють відкачувати гази і парогазові системи. Вакуумні насоси успішно використовуються в сільській промисловості і на серійному виробництві.

2. Вакуумні системи. Устаткування відрізняється великими габаритами і складною конструкцією, що включає в себе численні елементи. Системи активно використовуються на серійних виробництвах з великими масштабами робіт.

3. Вакуумні печі. Вони використовуються в сферах, пов’язаних з виробленням продукції. Часто печі працюють на межі можливостей, відрізняючись високими показниками продуктивності. Устаткування ідеально підходить для гарту і прокалкі, відпалу, відпустки.

Вибираючи вакуумне обладнання, споживачі повинні враховувати конкретні цілі покупки і особливості експлуатації техніки. Від неї потрібно герметичність, безпеку, максимальна компактність і легкість, сполучуваність з різними видами виробничо-дослідних комплексів.

Компоненти якісного обладнання надійно з’єднуються звареним швом, складаються з матеріалів з низьким газовиділенням і газопроницаемостью (полімеризується смоли та ін.).

Важливо наявність гарантії, супровідної документації. Іноді надаються послуги повної налагодження лінії. Краще уникати занадто дешевих і дорогих пропозицій, обираючи відомим брендам в середньому ціновому сегменті.