EMS тренування - фітнес майбутнього!

Якщо побачили в інстаграмі фітнес-блогера, обплутаного дротами, не лякайтеся. Це всього лише EMS-тренування. Розповідаємо, що це таке і чому варто спробувати цей фітнес майбутнього.

Мрії про ідеальне тіло легко досяжні, якщо підійти до цього системно і правильно. EMS-фітнес - це інноваційний підхід до системи тренувань тіла, який дозволяє за мінімальний час домогтися максимального результату. І ви зможете на власному досвіді переконатись у цьому, спробувавши тренування в "Блиц-фит". Повірте, отриманий за місяць-півтора результат гарантовано буде вас мотивувати рухатись далі і не зупинятися!

У чому суть тренувань EMS?

Це новий метод, заснований на електростимуляції. Програма комбінує в собі три типи вправ: кардіо в якості розминки, силові як основний блок і масаж в кінці заняття. Все це ви виконуєте в спеціальному костюмі, оснащеному пластинами, які проводять імпульс. Суть - в швидкому і якісному досягненні результату, причому костюм може дати вам саме той ефект, який ви хочете: тонус, рельєф, зниження рівня жирової тканини і формування спортивної фігури.

В основу EMS-тренування закладена подача імпульсних струмів через спеціальні жилети і ремені з електродами - імпульси активізують і задіють близько 600 м’язів, примушуючи їх скорочуватися набагато сильніше, ніж при звичайному тренуванні. Під час занять в тренажерному залі може бути задіяно приблизно 100 м’язів. Для посилення ефекту і кращій передачі імпульсів ділянки на зворотному боці жилетів, де розташовуються електродні пластини, сприскують водою.
 
Низькочастотний імпульс, який передається костюмом, впливає на жирову або м’язову тканину (в залежності від обраної програми). Тренер підбирає найбільш підходящий вам варіант і завжди контролює процес тренування, коректуючи силу імпульсів в процесі.

Чи не шкідливо це?

Що цікаво, список протипоказань значно відрізняється від тих, які обмежують заняття в тренажерному залі. Основні - це наявність кардіостимулятора і вагітність. Перед тренуванням ви заповнюєте анкету, і тренер враховує всі деталі, складаючи вашу персональну програму.

У чому плюси EMS?

По-перше, істотна економія часу, що дуже важливо, особливо при насиченому графіку жителів великих міст. Одне тренування триває 15-20 хвилин плюс 10 хвилин масажу, а за ефектом воно аналогічне 1, 5 годин занять в залі.

Для багатьох психологічно складно займатися в групі, тут же кожне тренування індивідуальне: з вами завжди персональний тренер, якого не потрібно оплачувати додатково. Під час тренування ви отримуєте якісне опрацювання одночасно всіх зон: сідниці, прес, трицепс, біцепс, ноги, спина.

Не потрібно піднімати важкі штанги або гантелі для збільшення сідниць або друг м’язових груп, а також опрацьовуються глубокі м’язи. Щоб результати тренувань були ще ефективнішими, в багатьох тренувальних залах заводяться фітнес щоденники для учасників, а тим, хто придбав абонемент, видаються фітнес браслети.

Скільки часу необхідно закласти, щоб привести себе в ідеальну форму?

Оптимальний курс в даному випадку - це 12 тренувань (по 3 рази на тиждень). Якщо немає завдання сильно знизити вагу, але хочеться підтягнутися, досить буде 8 занять (по 2 рази в тиждень). Звичайно, все індивідуально, тому на першій зустрічі тренер слухає ваші побажання, проводить аналіз складу тіла і дає точні рекомендації.