Підбираємо аксесуари для геймерів

Можна сказати, що іграми захоплюється абсолютна більшість користувачів комп'ютерів. Не важливо, чи проводите Ви за грою кілька хвилин в день або довгими вечорами вперто проходите гри одну за одною, кілька приємних аксесуарів здатні збільшити задоволення від гри, а іноді і безпосередньо позитивно вплинути на ваші результати в кіберспорті.

Звичайно ж, геймерські девайси потрібно замовляти в надійних перевірених місцях, саме таким є інтернет-магазин http://geek.md/ де в широкому асортименті представлені кращі сучасні моделі ігрових мишок, клавіатур, навушників, крісел, і інших аксесуарів, за допомогою яких ви зможете суттєво підвищити ігрову результативність.

Як же підбирається контретний девайс?

Мишки і клавіатури

Хороша миша - найважливіший інструмент геймера. Вибираючи мишку, насамперед визначитеся, в ігри якого жанру Ви граєте найбільше. Якщо в розраховані на багато користувачів онлайн-ігри, то краще підійде спеціалізована мишка для фанатів MMORPG з великою кількістю додаткових кнопок і спеціальною програмою для їх призначення.

Якщо Ваш козир - шутери, то краще підійде просунута мишка зручної форми, з налаштуванням маси і установкою швидкості пересування курсору (DPI). Випускаються також мишки для любителів певних ігор, оснащені спеціалізованими режимами роботи, кнопками і опціями, щоб зробити гру ще більш захоплюючою.

Ігрові килимки для миші

Кожен геймер знає, як прикро програвати через дрібниці ... Мабуть, найприкріше - упустити удачу через незручний килимок для миші - такого, здавалося б, незначного аксесуара! Якщо Ви всерйоз захоплюєтеся іграми, рекомендуємо вибирати великі і зручні килимки з нековзним покриттям знизу.

Охолодження для ноутбуків

Якщо Ваш ноутбук - ігровий, то йому просто необхідно додаткове охолодження у вигляді спеціальної підставки. Під час гри комп’ютер працює на межі своїх можливостей і часто дуже сильно нагрівається. Для того, щоб полегшити йому роботу і убезпечити від перегріву, вибирайте таку підставку, на якій по-перше, Ваш комп’ютер буде повністю поміщатися, і по-друге, буде зручно розташований, адже він - Ваш найважливіший ігровий інструмент!

Геймерські навушники

Хороші навушники - запорука успіху в командних боях. Важливо не тільки відмінно чути всі звуки, що лунають в грі, а й те, що говорять Вам товариші по команді! Також важливий вбудований мікрофон - для підтримки зв’язку в командних іграх.

Вибирайте моделі, що повністю закривають вуха, з потужними динаміками і надійною конструкцією наголів’я - такі навушники будуть довго радувати вас і допоможуть частіше ставати переможцем. Варто приділити увагу зручності - чашки навушників повинні бути зроблені з якісної штучної шкіри, щоб голова не втомлювалася від тривалого носіння навушників .

Крісла для геймерів

Що й казати, геймери проводять багато часу за комп’ютером, причому, в цей час треба залишатися зосередженим і не дуже втомлюватися по завершенню тривалих битв в віртуальному просторі. Таким чином, можна сказати, що зручне крісло для геймера - справжній робочий інструмент, не менш важливий, ніж правильна клавіатура або миша. Підбирайте собі крісла за смаком, але не забувайте, що краще вибрати модель зі змінною геометрією подушок, знімними елементами і максимально можливою кількістю регулювань.