Кольорові тренди цьогорічного літнього манікюру

Літо в самому розпалі, а значить, кожній модниці пора задуматися про зміни в своєму образі. За словами фахівців, літо - це час для експериментів, і ми радимо їх почати з манікюру.

У сучасному світі досить складно зустріти дівчину без манікюру. Хтось вважає за краще нарощувати нігті, комусь подобається відрощувати свої, але, безперечно, кожна дівчина прагне доглядати за своїми руками. І якщо ще десять років тому манікюром називалася процедура з полірування нігтьової пластини, то в сучасності манікюр - це справжнє мистецтво. 

Останні кілька років манікюр став невід’ємною частиною модного світу, тому на даний момент досить складно стежити за модними тенденціями в манікюрному світі, адже вони змінюються зі швидкістю світла. Однак кожній красуні потрібно звикнути до шаленої гонки в світі моди, щоб завжди бути на висоті.

До речі, якщо ви бажаєте купити массажер для ніг в Києві, скористайтесь вигідними пропозиціями від інтернет-магазину КОМФОРТ 

Колірна гамма літнього манікюру

У сучасному світі розвелося досить багато стилів манікюру, тому буває складно вибрати щось одне, але найголовніша проблема завжди полягає у виборі кольору. Здавалося б, що може бути влітку краще, ніж яскраві відтінки? Літо - це час веселощів і життя, тому і манікюр повинен відповідати цій порі, але фахівці в світі моди так і не вважають. Як не дивно, але в середині літа в моду почали входити темні відтінки манікюру, які можна застосовувати в усіх стилях. Експерти радять звернути увагу на чорний, сірий або ж темно-синій кольори. Підійде також темно-зелений колір.

Разом з цим ніхто не забороняє вам зробити і яскравий манікюр. За словами Андрії Сімони Гнат - лондонського нейл-стиліста - влітку 2019 року в моду повернулися неонові відтінки. Ви можете вибрати жовтий, салатовий, блакитний або навіть отруйно-помаранчевий кольори. Всі вони будуть виглядати доречно в цьому сезоні.

Крім цього, не варто забувати про улюблені всіма нюдовие відтінки, які цього літа знову опинилися на вершині популярності. Якщо ви не любите яскравий манікюр або не можете дозволити його собі через роботу, тоді зверніть увагу на бежевий або ж персиковий кольори.

Загальні рекомендації по манікюру на літо 2019 року

Влітку 2019 року в моді буде безліч стилів манікюру, тому кожна красуня знайде щось для себе. Однак пам’ятайте, що манікюр - це одна зі складових вашого образу, тому ви повинні підбирати його під свій гардероб і зовнішність. Серед великої різноманітності ідей популярними в літньому сезоні цього року будуть такі види манікюру:

- Втирання, таке популярне в минулому 2018 році, залишається в моді. Особливу увагу варто звернути на металеве втирання, завдяки якому нігті набувають чудовий блиск.

- Камінчики, стрази та блискітки - все це додасть вашому манікюру шарму і величі.

- Морський стиль увійшов в моду з початком пляжного сезону, тому обов’язково зверніть на нього увагу, якщо зібралися на відпочинок.

- Френч, нюд, матове покриття, пастельні фарби, місячний манікюр і омбре - безпрограшні варіанти для літнього образу.

- Не варто забувати про малюнки та наклейки, які користуються популярність вже не перший рік поспіль і навряд чи колись вийдуть з моди, адже дозволяють створити дійсно неповторний манікюр.

При цьому пам’ятайте, що чим коротше ваші нігті, тим скромніше повинен бути манікюр. Не варто на короткі нігті ліпити стрази або ж захаращувати їх величезними малюнками. Це буде виглядати дуже помітно і некрасиво.

Літній френч - який колір вибрати

Напевно кожна дівчина знає, що таке френч і як він робиться. Сенс французького манікюру в тому, що вся нігтьова пластина закрашивается прозорим лаком, а кінчик нігтя виділяється білим кольором. Принадність такого виду манікюру в тому, що він не помітний і підходить навіть для коротких нігтів.

Однак зараз на вулиці літо, тому педантичний френч можна відставити убік - прийшов час для літнього яскравого французького манікюру. Білий колір завжди вигідно виглядає на нігтях, але його можна замінити на будь-який інший, щоб манікюр став виглядати яскравіше і привабливіше. У французькому манікюрі також в перевазі незвичайний дизайн. Тому окантовка може згинатися, бути навскоси, малюватися з середини нігтя - зовсім не обов’язково малювати френч за класичним методом.

На літо багато хто вибирає супермодний місячний манікюр, який називають зворотним френчем. Для лунки біля кореня підійдуть яскраві контрастні відтінки. Рожевий колір користується популярністю для повсякденного манікюру