Де замовити якісну кабельно-провідникову продукцію

На сьогоднішній день кабельно-провідникова продукція застосовується практично у всіх сферах людської діяльності. Її активно використовують на підприємствах, при прокладці ліній електро та комп'ютерних мереж, проводок, будівництві нових будівель і споруд, інших галузях. Тому, переоцінити її значущість і необхідність досить важко.

Компанія ООО «ГОСтКабель» понад 10 років успішно займається оптовими поставками тільки якісної кабельно-провідникової продукції безпосередньо від виробників, тому головною перевагою наших товарів є високий рівень безпеки. Весь асортимент виробів, детальніше з яким можна ознайомитись на сайті http://g-kabel.ru, виготовляється з мідного, або алюмінієвого дроту. Вся продукція, що поставляється відповідає ГОСТам і ТУ, має сертифікати відповідності та пожежної безпеки міжнародних стандартів.

Багаторічні контакти з відомими виробниками дозволяють постачати нашим клієнтам обладнання за цінами, нижчими від заводських, а продуктивна робота нашого відділу логістики і транспорту - гарантувати нашим клієнтам мінімальний термін виконання замовлення.

Ми також постійно прагнемо до поліпшення умов співпраці з нашими клієнтами. Ми створюємо нові сервіси оплати і доставки - збільшуємо географію поставок і розширюємо наші логістичні комплекси. Всі процеси в роботі узгоджені і спрямовані на:
 
• задоволення потреб кожного клієнта;

• повноцінне і довгострокове співробітництво;

• постійний розвиток;

• підвищення якості послуг;

• своєчасне поповнення асортименту;

• впровадження сучасних технічних рішень;

• розширення географії доставки.

У нашому активі - налагоджені зв’язки і дилерські відносини з найбільшими заводами і дистриб’юторами ближнього і далекого зарубіжжя. Пропонуючи Вам співпрацю, ми розраховуємо придбати у Вашій особі постійного партнера і оцінити на ділі наші переваги.

Досвід комплексних поставок

Ми маємо великий досвід комплексних поставок для об’єктів різного рівня складності.

Зручні умови для постійних клієнтів

Для постійних клієнтів у нас є система знижок і відстрочення оплати.

Широкий асортимент

Асортимент ефективної електротехнічної продукції постійно поповнюється, а це гарантія того, що у нас завжди буде необхідна продукція в необхідній кількості.

Співпрацюємо з виробником безпосередньо

Найбільші вітчизняні заводи виробники довіряють нам дистрибуцію продукції.

Індивідуальне рішення

Ми пропонуємо індивідуальне рішення з постачання світлотехнічної і кабельної продукції кожного клієнта в кожному випадку.

Наша компанія довела і продовжує доводити свою конкурентоспроможність і компетентність. Співпрацюючи з ООО «ГОСтКабель», наші партнери рекомендують нас як перевірених і надійних постачальників систем електропостачання, кабельної продукції, ліній зовнішнього освітлення та інших типів електрообладнання.

Оперативна і безперебійна доставка абсолютно будь-якого обсягу високоякісної електротехнічної продукції і обладнання вигідно відрізняє ООО «ГОСтКабель». Ми гарантуємо високу якість продукції, що реалізовується і відмінний рівень обслуговування.