LG оголосила про глобальний запуск продажів першого в світі OLED-телевізора з дозволом 8K

Компанія LG Electronics (LG) оголошує про початок продажів першого в світі OLED-телевізора з дозволом 8K (модель 88Z9). Попередні замовлення на 88-дюймовий телевізор почнуть приймати в Південній Кореї на цьому тижні. На ключових ринках Північної Америки і Європи модель стане доступна в третьому кварталі поточного року.

Щодо вартості цього чуда техніки, то у Південній Кореї рекомендований цінник становив 42 тис. доларів. А от ті, хто раніше оформив попереднє замовлення отримають LG 8K OLED “лише” за 34 тис. доларів. Звичайно, і з такою знижкою для більшості простих людей це залишиться лише мрією. Втім засмучуватись не варто, по посиланню плазменный телевизор ви зможете замовити чудову інноваційну модель 4К KIVI по досить доступній ціні.

Будучи на сьогоднішній день найбільшим OLED-телевізором відомого корейського виробника, LG 8K OLED - це інновація, що стала можливою завдяки приголомшливій технології відображення LG. Вражаюча нова модель підкреслює перевагу технології OLED над звичайними світлодіодними дисплеями і забезпечує неперевершену якість перегляду. У телевізорі використовується вдосконалена панель з більш ніж 33 мільйонами самопідсвічуваних пікселів. Вони забезпечують культову якість зображення OLED-телевізорів LG, передаючи максимально реалістичні кольори при широкому куті огляду і забезпечуючи нескінченну контрастність і глибокий чорний колір. Зображення на 88-дюймовому телевізорі виходять виключно чіткими завдяки вирішенню 8K Ultra HD (7680 x 4320), що в 16 разів перевищує кількість пікселів в форматі Full HD і в чотири рази - в форматі UHD.

Чудова продуктивність панелі LG 8K OLED TV посилена завдяки інтелектуальному процесору другого покоління α (Alpha) 9 Gen 2 8К. Процесор підвищує якість зображення і звуку за рахунок технології глибинного навчання і доступу до великої бази даних візуальної інформації. Це дозволяє йому оптимізувати контент, розпізнаючи якість джерела і реалізуючи кращий алгоритм, який гарантує приголомшливо реальні зображення. Завдяки α9 Gen 2 8K 88-дюймовий OLED-телевізор LG з роздільною здатністю 8K може похвалитися поліпшеними можливостями обробки зображення з ефективним масштабуванням з дозволом 8K і поліпшеним шумопоглинання - до 6 кроків у порівнянні з 4 кроками в версії 4K. В результаті виходить максимально реалістичне зображення з роздільною здатністю 8K при оновленні контенту з роздільною здатністю 4K (3840 x 2160) або 2K (1920 x 1080). Процесор також аналізує умови навколишнього середовища для досягнення ідеального рівня яскравості екрану.

Вражаюча якість звучання телевізора LG 88Z9 підсилює ефект занурення за рахунок інтелектуального алгоритму, здатного мікшувати двухканальне аудіо для отримання переконливого віртуального об’ємного звуку 5.1. Застосування технології глибинного навчання значно покращує висновок завдяки аналізу вихідного контенту і створення поліпшених звукових ефектів у фільмах, більш глибоких басів в музиці і більш чітких голосів при показі спортивних заходів. Користувачі можуть регулювати звук відповідно до умов перегляду або дозволити телевізору встановити найбільш підходящі рівні звуку залежно від навколишнього середовища.