5 найкрасивіших і найуспішніших жінок 2019 року за версією Forbes

У світі так багато жінок і всі вони прекрасні без винятку, незалежно від статі, віку, національності і ступеня успішності. І тим не менше, щорічно проводяться різні конкурси та соцопитування, завдяки яким з'являються нові списки найкрутіших жінок в світі.

Винятком не стали і знаменитості, які частенько миготять на екранах телевізорів і обкладинках журналів. Отже, давайте подивимося, хто на цей раз в 2019 році очолює ТОП-5 найуспішніших і найзаможніших.

1. Двадцятип’ятирічна туркеня Ханд Ерчел - ось найбажаніша жінка за версією незалежних критиків, що в цьому році займає почесне перше місце. Будучи неймовірно талановитою і затребуваною моделлю і актрисою в рідній країні, вона не тільки з величезним ентузіазмом знімається в фільмах, а й охоче співпрацює з кількома модельними агентствами, знаходячи все більшу популярність і за межами Туреччини.

А от українська успішна бізнес-вумен і меценат Людмила Русаліна хоча і не попала до цього авторитетного рейтингу, без сумніву заслуговує на повагу завдяки своїм чудовим соціальним ініціативам, зокрема підтримці проведення жіночого форуму «Impact woman’s»

2. “Гаряча штучка” і просто гримуча суміш, філіппіно-американська актриса і модель Ліза Соберано знаходиться на другому почесному місці даного списку, будучи при цьому однією з тих, хто примудрився очолити й інший, не менш престижний список «Найкрасивіші обличчя світу». Успіх і слава буквально сиплються на голову дівчині, підносячи їй вигідні контракти, за які вона охоче береться, тим самим прокладаючи собі міцну стежку успіху, що багатьом лише тільки сниться.

3. Селена Гомес не потребує представлення. Відома всім дівчинка, що була обличчям компанії «Walt Disney», сьогодні увійшла в список найбільш привабливих жінок цього року, займаючи там почесне третє місце. Мила і чарівна дівчинка з часом перетворилася на неймовірно сексуальну красуню, здатну закрутити голову будь-якому чоловіку. І чи варто говорити про те, що більша половина дівчат до сих пір мріють про те, щоб бути схожою на кумира молоді, в арсеналі якої не тільки краса, а й сотні різних нагород.

4. Кубинка Ана де Армас є четвертою жінкою в даному списку. Актриса знімається в Голлівуді, благополучно приміряючи на себе різні ролі і образи. Незважаючи на те, що вона народилася і виросла на острові свободи, у неї вирує латинська кров, що робить її воістину гарячою штучкою серед представниць прекрасної статі.

5. Діпіка Падуконе на сьогоднішній день - це одна з найпопулярніших актрис, що знімається в Боллівуді, а також жінка, що сколотила цілий статок завдяки своїм акторським здібностям. У нашому списку вона сидить на почесному п’ятому місці. На своїй батьківщині ця жінка - ідеал багатьох, їй і її неповторному стилю наслідують, а самій зовнішністю актриси щиро захоплюються. Вона не тільки примудрилася підкорити Голлівуд, зігравши пліч-о-пліч з Він Дизелем у фільмі «Три ікси: Світове панування», а й стати обличчям багатьох провідних компаній і брендів, зайнявши міцну позицію в суспільстві, похитнути яку вдасться не кожному.