Основні відмінності оригінального італійського взуття від підробки

Загальновідоме правило говорить, що взуття - це одна з тих речей, при покупці якої економити просто не можна. Це цілком прийнятне правило, якщо врахувати той факт, що низькоякісне взуття часто може підвести в найнесподіваніший момент і в найнесподіванішому місці.

Взуття італійського походження завжди має високу якість і привабливий зовнішній вигляд. У цьому можна переконатися, якщо замовляти собі речі в інтернет-магазині www.fellini.ua, що пропонує широкий асортимент стильного жіночого і чоловічого взуття, сумок, аксесуарів.

Які переваги має італійське взуття

Справжнє італійське взуття, яке виробляється в цій країні, проходить суворий контроль якості, що дозволяє без особливих труднощів відрізнити її від низькоякісних підробок, поставивши їх поруч. Дизайн італійського взуття виконаний витончено і шикарно, туфлі виробництва цієї країни добре сідає на ногу, надаючи їм дорогий і бездоганний вигляд. Італійські туфлі стійкі до зносу, що дозволяє носити їх не один сезон.

Однак сьогодні велика кількість продавців онлайн і оффлайн магазинів під ім’ям італійського взуття пропонує підробки.

Як відрізнити оригінальні моделі взуття від підробок

Підробкою можна назвати практично точну імітацію оригінальної моделі. Іноді підробка буває дуже схожою на оригінальну модель. У таких випадках буває дуже складно визначити, що пропоноване взуття не є оригінальним.

Практика показує, що обман стає явним через кілька днів, коли на взуття, яке продали за італійське, починає видавати себе низькоякісні матеріали. Зокрема відчувається нестійкість каблука, слабкість супінатора, швидке стирання підошви і інші проблеми. Щоб уникнути цього, потрібно знати, як саме відрізнити оригінальне італійське взуття від підробок.

1. Огляд підошви. На підошві крім розміру має бути назва бренду без лапок. У назві бренду не може бути навіть єдиної помилки. Виробники низькоякісних підробок часто змінюють всього одну букву в назві бренду або ж пишуть її в іншу сторону.

Для більшої достовірності можна відвідати офіційний веб-сайт бренду і подивитися, як там написано назву, після чого порівняти з написаним на взуття.

2. Шви на оригінальних італійських туфлях. На перший погляд це може здатися трохи дивним, проте шви на взутті часто можуть сказати про його походження більше ніж коробка або підошва. Шви оригінальних італійських туфель завжди бувають ідеально рівними, вузлики швів італійських моделей туфель завжди акуратно і щільно закріплюються. Це те, що дозволяє відрізнити туфлі від підробок.

У разі якщо взуття зшите вручну, то італійські майстри завжди кладуть разом з туфлями сертифікат якості на рідній мові, де самостійно підписують ручкою. І це те, що дозволяє відрізнити туфлі від підробок.

3. Матеріал взуття. Оригінальні італійські туфлі завжди шиються з м’яких матеріалів, які дуже приємні на дотик. На таких туфлях категорично відсутні зморшки, складки і особливо тріщини. Випробувати італійське взуття можна на нозі, перевіривши, чи не утворюються чи на туфлях заломи або згини.

4. Відмітний знак справжнього італійського взуття. Виключно всі виробники італійського взуття в процесі виготовлення дотримуються одного правила, яке можна назвати національною особливістю італійського взуття: носок італійських туфель завжди злегка піднесеним догори на п’ять міліметрів. Це не тільки відмінна риса італійських туфель, а й властивість, яке надає додатковий комфорт при ходьбі. Так само як і туфлі можна відрізнити і чоботи від підробок.