Де вигідно продати автомобільний каталізатор

Скупка каталізаторів в нашій компанії проходить на вигідних для Вас умовах. Ми купуємо каталітичні перетворювачі за високою ціною. Приймаємо пристрої в будь-якому стані - робочі та зламані, нові і б/у.

У відповідності зі стандартами екологічної безпеки, каталітичні перетворювачі встановлюють на всіх сучасних автомобілях. Головне завдання цієї деталі - зниження загальної кількості шкідливих речовин, що містяться у вихлопних газах. У автокатализаторах протікають хімічні реакції, в ході яких частина токсичних продуктів нейтралізується і перетворюється у відносно безпечні для навколишнього середовища з’єднання.

Найчастіше зустрічаються автомобільні каталітичні перетворювачі двох видів - металеві та керамічні. Останні оцінюються трохи нижче, оскільки вони дуже крихкі і вразливі для пошкоджень. Як правило, такі пристрої найчастіше виходять з ладу. Причиною їх поломки може стати навіть звичайний камінь або вода, що потрапили в вихлопну систему. Також існують каталізаторні носії з керамічними гранулами, які використовують дуже рідко. Їх можна зустріти тільки на позашляховиках американського походження.

Більшість автовласників, зіткнувшись з поломкою автомобільного каталізатора, замінює його на новий, а запчастину б / у просто викидає. Мало хто задумається про те, що отруйні елементи потрапляють в грунт і у воду. В результаті відбувається забруднення навколишнього середовища, що вкрай негативно відбивається на здоров’ї людей. Тим часом по посиланню сдать катализатор ви можете вигідно продати відпрацьований чи зіпсований пристрій.

Пам’ятайте, продаючи деталі, Ви не тільки заробляєте гроші, але дбаєте про навколишнє середовище.

Скупка каталізаторів проходить на взаємовигідних умовах. Вартість кожної цілої деталі залежить від декількох факторів - типу, марки, стану і т. д.
Можлива скупка б / у каталізаторів, які перебувають в розібраному або зламаному стані. Ціна покупки запчастини залежить від ваги металевого або керамічного носія. Вартість брухту наші менеджери розраховують індивідуально.

Наша компанія співпрацює з фізичними та юридичними особами з будь-яких регіонів. Заявки та пропозиції про співпрацю залишайте на сайті moskat.ru. Після декількох продажів для постійних клієнтів починають діяти спеціальні пропозиції і індивідуальний підхід до співпраці. Для отримання докладної інформації про скупку автомобільних каталізаторів звертайтесь за телефоном на вказаному сайті.

Також ми приймаємо і інші пристрої, купимо радіодеталі, конденсатори, мікросхеми живлення і так далі.