11 порад щодо квартирного переїзду

При будь-якому переїзді, навіть якщо він здійснюється силами досвідчених фахівців, буде корисно знати кілька правил, які допоможуть вам спростити проведення даного заходу. Виконуючи їх, ви уникнете багатьох помилок, пов'язаних з організацією переїзду і захистите себе від зайвих труднощів.

1. Найголовніше, з чого слід почати офісний або квартирний переїзд, - це інвентаризація майна, яке буде відправлено на нове місце. Повний перелік речей, записаний в блокнот, допоможе вам відстежувати їх переміщення і швидше орієнтуватися на всіх етапах переїзду. У тому ж блокноті можна робити різні важливі позначки.

2. Заздалегідь побувайте на новому місці і вирішіть, де будуть стояти підготовлені ​​до транспортування меблі. Тим самим ви прискорите процес їх установки і уникнете зайвих незручностей після завершення всіх робіт по переїзду.

3. Не поспішайте укладати угоду з першою-ліпшою вам в мережі Інтернет мувінгової фірмою. Для початку поспілкуйтеся з її співробітником особисто - так ви зможете краще розглянути всі достоїнства і недоліки компанії і остаточно вирішити, чи варто їй довіряти. А щоб довго не шукати, пропонуємо ознайомитись тут https://fabrikapereezda.ru/services/kvartirnyy-pereezd/ з діяльність компанії ФАБРИКА ПЕРЕЕЗДА, досвідчені фахівці якої допоможуть вам швидко, акуратні і без зайвих переплат перевезти домашні речі.

4. Перш ніж укладати договір, обов’язково поцікавтеся у представника компанії про зобов’язання та гарантії. Ви повинні бути впевнені в тому, що на якість послуг не вплинуть ті або інші надзвичайні ситуації (відключення світла, поломка ліфта і т.д.). Всі подібні ризики бере на себе компанія-перевізник, повністю звільняючи від них замовника.

5. Компанія-перевізник повинна гарантувати збереження вашого майна і повне відшкодування шкоди в разі його пошкодження або втрати. Ці зобов’язання повинні бути закріплені документально, тому ніколи не починайте переїзд без попереднього підписання контракту. Крім того, вимагайте у представника компанії ліцензії та сертифікати, що підтверджують право на мувінгову діяльність.

6. Заздалегідь запасіться пакувальними матеріалами - буде краще, якщо їх кількість трохи перевищить необхідне. В цьому випадку ви будете впевнені: упаковки вистачить, навіть якщо список транспортованого майна доповниться раніше неврахованими предметами. Решта пакувальні матеріали будуть повернуті вам після закінчення робіт.

7. Використовуйте колірні маркери або стікери для сформованих контейнерів з речами. Це дозволить швидко знайти потрібні речі після транспортування і розставити їх по своїх місцях. Одним кольором можна позначати коробки з предметами, призначеними для певної кімнати.

8. При формуванні коробок враховуйте, що чим щільніше укладені речі, тим надійніше вони захищені при транспортуванні і тим менше їх загальний обсяг.

9. Речі зі значною вагою, наприклад, книги, розподіляйте по невеликих контейнерах, які можна буде легко переносити. Грошові та матеріальні цінності, важливі папери та інші дорогі предмети буде розумніше перевозити в одній коробці. Якщо є можливість тимчасово здати їх на склад мувінгової компанії або доглядати за ними особисто, краще вчинити так.

10. Після перевезення меблів та інших речей, їх перенесення в квартиру і установки по своїх місцях, уважно перевірте кількість і цілісність вашого майна - меблів, техніки, предметів інтер’єру та ін. Робіть це в присутності представника компанії-перевізника.

11. Частина упаковки, що залишилася після завершення переїзду утилізується силами компанії-перевізника. Лише після того як робітники вивезли всі відходи, сміливо підписуйте документ приймання робіт. Якщо ви хочете здійснити розпакування своїми силами, то повідомте про це менеджера компанії і призначте день, коли робітники зможуть вивезти відходи.