Стильна кухня: 6 актуальних трендів

Деталі та аксесуари грають величезне значення в оформленні кухні. Дизайнери представили кілька актуальних в цьому сезоні трендів, які допоможуть вам створити стильний інтер'єр, не витрачаючи багато часу, грошей і праці.

Посуд з нержавіючої сталі

Глечики, молочники, термоси з нержавіючої сталі - класика, непідвладна часу, яка особливо актуальна в цьому сезоні. Посуд зі сталі - простий і швидкий спосіб освіжити інтер’єр кухні і надати йому модний вигляд без особливих зусиль. Ідеально такий посуд буде виглядати в поєднанні з класичною порцеляною, матова білизна якої прекрасно доповнить блиск металу.

Природні кольори і матеріали

Звичайно, дивно використовувати стосовно до природи слово «модний», але це дійсно так: повальне захоплення всім, що пов’язано з природою, в цьому сезоні досягло свого апогею. Традиційно використовуване в інтер’єрах кухні дерево доповнюють інші натуральні матеріали, такі як ротанг, сизаль або соломка. Також залишаються актуальними всілякі природні відтінки - від землисто-сірих до теракоти і терраццо. А тут https://www.mobiform.store/ru/fotogalereya/kuhni ви зможете ознайомитись з чудовими стильними проектами кухонь, а також замовити вподобану модель.

Вибираючи натуральну гаму і матеріали для кухонних деталей, ви отримуєте спокійний, гармонійний інтер’єр, який приємний для очей і екологічний. Звичайно, натуральне дерево або камінь коштують дорожче бюджетного пластику, зате вони більш довговічні, і, вкладаючись в них, в перспективі ви тільки виграєте.

Літня «фруктова» гамма

М’яка пастельна гамма і фруктові відтінки цього літа знову на піку популярності. Вони як не можна краще передають літній настрій, асоціюючись зі свіжими фруктами, тропічними коктейлями, морозивом і безтурботним пляжної життям. Постільна білизна, порцеляна, рушники - в цьому році фруктова гамма зустрічається всюди. Також залишаються актуальними персикові, лимонно-лаймові і полуничні тони.

Текстиль і кухонні аксесуари в клітку

Клітка, що буквально підірвала модні подіуми в минулому році, починає тріумфально завойовувати наші будинки. Простий малюнок в клітку дозволяє миттєво привнести в інтер’єр кухні повсякденну розкіш і створити в ній атмосферу класичного європейського бістро. Він добре буде виглядати з нержавіючої сталлю, натуральним деревом, білою порцеляною і склом, а також в поєднанні з іншими візерунками - квітами, іншою кліткою або смужкою нейтральних і ніжних відтінків.

Зелень на кухні

Рослини сприяють створенню на кухні комфортного, гармонійного простору, тому що ми заспокоюємося, дивлячись на них. Живі квіти у вазах, кімнатні рослини на підвіконні або в кашпо або пальма в діжці - все це допомагає оживити і освіжити інтер’єр і надати йому сучасного звучання в дусі модного тренду «міських джунглів».

«Зелена тема» є не менш актуальною і в дизайні, в тому числі посуду та кухонного текстилю. У весняно-літніх колекціях багатьох брендів представлені такі вироби - від рушників, тарілок і чашок з рослинними принтами до страв і підносів в формі листя із зеленої кераміки.

Скло, метал і порцеляна з рифленими поверхнями

Рифлена поверхня - ще один актуальний тренд цього сезону. Її можна зустріти і на скляних дверцятах кухонь, і на посуді: карафах, склянках, тарілках, модних глечиках з нержавіючої сталі або порцеляни.