«ПРОМІНСТАЛ» - надійний розробник нестандартного обладнання

Сучасне виробництво - це не тільки високотехнологічні процеси, а й у більшості випадків унікальне обладнання. Часто виникає ситуація, коли необхідно проектування і виготовлення нестандартного устаткування, тому що з готових рішень, присутніх на ринку, складно скласти структуру з потрібними параметрами і функціоналом.

Для досягнення максимальної ефективності, як виробничої, так і економічної, має сенс виготовлення нестандартного обладнання, вузла або системи.

Є потреба в повністю автоматизованому комплексі з потрібним функціоналом і параметрами? І при цьому він повинен володіти конкретними масогабаритними показниками? Звертайтеся до нас, ми зробимо одиничне унікальне устаткування, яке буде відповідати всім вашим вимогам. Основними продуктами, що пропонує на сьогоднішній день підприємство «ПРОМІНСТАЛ», про яке детальніше можна дізнатися на сайті https://prominstal.com.ua/ є:

- різноманітне бурове, та геофізичне обладнання;

- гідравлічні системи і компоненти;

- теплообмінне, вібраційне, компресорне обладнання;

- запірна і регулююча арматура

- пневмоавтоматика, електромеханічні компоненти FESTO, і інших відомих виробників.

Наші переваги

Наша компанія , засноване у 2001 фахівцями “Львівської політехніки”, займається повним циклом проектування, розробки та виготовлення нестандартного обладнання за індивідуальними вимогами. Персонал має величезний досвід роботи і володіє найдосконалішими методиками оцінки потреб. Наші фахівці можуть швидко і всебічно оцінити поставлену задачу. Просто надайте своє технічне завдання, або доручіть нам зробити його на основі потреб виробництва.

Після оцінки інженерами і проектувальниками «ПРОМІНСТАЛ», розробка нестандартного обладнання буде проведена таким чином, щоб результат не просто відповідав вимогам, але і надавав додаткові корисні можливості.

Проектування нестандартного обладнання

Проектування нестандартного обладнання - трудомісткий процес, який іноді вимагає консультацій з замовником. Щоб повністю уявити ідею і візуалізувати майбутній результат, наші фахівці оперують не тільки кресленнями. Розробляється тривимірна модель, на підставі якої можна оцінити функціонал, зручність комунікацій і розміщення керуючих елементів. Моделювання - дуже зручний метод, щоб на етапі проекту оцінити шафи управління потрібних габаритів, інтеграцію дозаторів або запірної арматури в існуючі структури, зовнішній вигляд холодильних вітрин і так далі.

Ми можемо розробити кожен елемент обладнання буквально з нуля. Вимірювальні прилади з потрібними діапазонами, шафи управління з унікальним функціоналом, датчики і перетворювачі, характеристики яких оптимально вирішують поставлені завдання - створити всі це і багато іншого нам під силу. Фахівці - проектувальники реалізують будь-який зразок автоматизованого обладнання так, що клієнт буде задоволений.

Розробка нестандартного обладнання

Якщо доручити нам виготовлення нестандартного обладнання, можна бути впевненим, що установка буде працювати з відповідністю всіх параметрах технічного завдання. Ми гарантуємо зовнішній вигляд як у тривимірній затвердженої моделі. Будемо використовувати тільки ті матеріали, які обумовлені в проекті. А масогабаритні показники не вийдуть за межі допустимих відхилень. Кваліфікація нашого персоналу департаментів розробки, проектування і виготовлення знаходиться на найвищому рівні.

Всі виробничі потужності «ПРОМІНСТАЛ» оснащені тільки сучасним обладнанням, яке забезпечує високу точність обробки кожної деталі або вузла. Наша продукція відповідає всім ГОСТам і найвищим сучасним вимогам до рівня технологій. Кожен прилад або лічильник, зроблені нами - високоточні вироби, які будуть працювати з незмінними показниками дуже довгий час. Ми не залишаємо нічого на волю випадку і намагаємося створювати кожен конструктив з запасом міцності і надійності.

Зверніться до нас для виконання всіх етапів з розробки та виготовлення нестандартного обладнання. Це дасть велику економію часу, коштів, а також забезпечить максимальну якість кінцевого результату завдяки відсутності неузгодженостей між різними підрозділами нашої компанії.