Основні тренди весільної сукні 2019 року

Чарівність і магія весільного плаття, без сумнівів, не зрівняється ні з одним іншим нарядом дівчат. І зовсім неважливо, в якому статусі ви перебуваєте, гарне весільне плаття завжди викликає величезний інтерес і приковує до себе захоплені погляди.

Найбільшою актуальності питання вибору весільного плаття набирає перед самим торжеством, підготовка до якого є клопіткою та вимагає чимало зусиль, терпіння і фантазії. У зв’язку з настанням нового сезону нам хотілося б звернути вашу увагу на останні тренди весільної моди 2019-2020 роки, показати свіжі новинки весільних суконь, а відвідавши Бутик "Щастя", ви зможете замовити чудову стильну весільну сукню, чи костюм для нареченого.

Якими будуть нові тренди весільного вбрання в майбутньому сезоні ми розповімо далі, а також покажемо вам топ трендів, з якими ви будете в епіцентрі модних віянь весільної індустрії.

Квіти

Мабуть, найромантичніші і красиві весільні сукні - з квітами. Квіткове мереживо і вишивка, об’ємні аплікації і величезні квіти з тканини - все це пропонують нареченим бренди Marchesa, Viktor & Rolf і Naeem Khan.

Пишні весільні сукні

Бальне плаття «як у принцеси» - це класика. Та й низка королівських весіль утримує інтерес до подібних моделей. І не важливо, що далеко не всі сучасні принцеси і герцогині вибирають пишні наряди - об’ємні спідниці, створені з незліченної кількості метрів тюлю і фатину, довгі шлейфи і воістину королівська розкіш декору будуть актуальні завжди. Підтвердження цьому - модні весільні сукні з колекцій Monique Lhuillier, Reem Acra і Elie Saab.

Елегантний мінімалізм

Втім, сукні а-ля Меган Маркл теж будуть актуальні. Ідеальний крій, чисті лінії, мінімум деталей і відсутність декору - подібні новинки весільних суконь представили в своїх колекціях Oscar de la Renta, Cushnie і Tadashi Shoji.

Накидки і кейпи

Мода на кейпи не оминула і дизайнерів Berta, Anne Barge і Zuhair Murad. Вони пропонують замінити фату кейпом або накидкою. Довжина значення не має - в колекціях є і зовсім короткі, що прикривають тільки плечі пелерини, і довгі в підлогу Кейп, прикрашені вигадливої ​​вишивкою або блискучим декором.


Мереживна пишність

Вишукані мереживні і гіпюрові весільні сукні 2019 - це розкіш, помножена на ніжність. Такі моделі не потребують додаткового декору - вони приголомшливо виглядають в будь-якій інтерпретації - від лаконічного міді до романтичної «принцеси». Переконатися в цьому пропонують Tadashi Shoji, Lela Rose і Galia Lahav.

Акцент на декольте

Пройшли ті часи, коли весільне вбрання наречених виглядали розкішно, але цнотливо. Сучасна весільна мода навіть пишне бальне плаття може зробити неймовірно спокусливим, переносячи акцент на верхню частину. Способів для цього чимало. Наймодніші в майбутньому сезоні: ліф-бюстьє, глибокий V-подібний виріз (в нових колекціях він досяг талії) і тонкі бретельки (якщо ліф без «підтримки» не викликає у вас довіри). Приклади - у Hayley Paige, Oscar de la Renta і Tadashi Shoji.